Au ramas doar cateva ore din oferta Black Friday pentru cursul de publicitate online…

Atunci cand nu stii ce sa alegi, cea mai proasta decizie este sa nu faci nimic.

Poate te-ai intrebat daca are rost sa faci publicitate online. Este suficient un boost post? De ce nu vin mai multe vanzari din online? De ce nu este trafic pe site, sau cum sa-ti masori vanzarile online?
Zi de zi, cand te gandesti la prezenta pe internet a afacerii tale, realizezi ca se pot face mai multe. Insa poate amani decizia sa faci astazi ceva, pentru ca sunt alte prioritati.

In final, regretam lucrurile pe care nu le-am facut sau oportunitatile pe care le-am ratat.

Puterea online-ului este ca acesta lucreaza 24 din 24, ca un sistem automat, fara sa oboseasca si fara sa aiba nevoie de bonusuri sau extra salarii. Online-ul nu-si ia concedii si nici „nu pleaca la alta companie”. Daca azi imbunatatesti ceva la promovarea online a companiei tale vei culege roadele in fiecare zi de acum incolo.

Spre exemplu:
V1. Daca site-ul tau converteste in clienti o vizita din o suta (adică 1% din vizitatori), iar in acest moment ai 500 de vizite lunare pe site,  acest lucru inseamna ca in fiecare luna te poti astepta la 5 vanzari, fara nici o extra investitie. Fara sa faci nimic in plus.
V2. Daca investesti azi intr-o reclama bine tintita, care iti aduce 500 de vizite extra in fiecare luna, imediat iti vei dubla vanzarile, de la 5 la 10 (1.000 de vizite x 1% = 10 clienti, in loc de 5).

Acum imagineaza-te peste un an de zile. In variata V1, ai avea 60 de vanzari. In varianta V2, ai avea 120 de vanzari. Diferenta dintre V1 si V2 este ca ai luat o decizie cu un an in urma, care ti-a dublat vanzarile online in mod automat.

Nu mai amana deciziile care iti aduc imediat clienti in mod automat pe termen lung.

Acesta este cel mai bun sfat pe care ti-l pot oferi.

Au mai ramas doar cateva ore in care poti avea acces la lectiile video Online Mastery despre publicitate online cu doar 99 lei, in loc de 480 lei. Iti ofer o sansa sa-ti cresti exponential vanzarile online chiar de acum.

Practic iti ofer acces la un curs online cu 36 de lectii video, pe care le poti accesa oricand, de oriunde, pentru a invata cum sa atragi pe site clienti noi, sa-ti faci bugetul de publicitate online si sa masori rezultatele, asa cum fac eu pentru clientii agentiei Loopaa.

Daca te inscrii acum in Online Mastery, nu vei regreta maine cand voi creste pretul si poate vei dori sa te inscrii la curs. Accesul la lectiile video despre publicitate online il ai pe viata, chiar daca nu vei cumpara tot cursul Online Mastery.

Aceasta este cea mai buna investitie pe care o poti faci azi. Click pe link-ul de mai jos.

Vreau oferta Black Friday

Tic-tac, tic-tac.

 

Ne vedem in curs!

Calin

Calin Biris este Senior Partner in cadrul agentiei de marketing Loopaa Marcom si fondatorul Online Mastery, cel mai complex program online din Romania despre Marketing Online. Calin a sustinut peste 100 de prezentari si workshop-uri pregatind pe Marketing Online mii de antreprenori si specialisti.
In trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul Romanesc: Trilulilu si Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociatia de tineri profesionisti in marcom IAA YP Cluj. In 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcanti 30 de tineri sub 30 de ani din Romania.

Leave a Reply