Noutati in Social Media si actualizari Online Mastery

Noutati Social Media si online mastery

Online-ul este un organism viu. Acesta creste si se dezvolta zi de zi. In ultima jumatate de an atat Google cat si Facebook si-au schimbat sisteme de publicitate si au anuntat inovatii noi.

In calitate de marketeri si antreprenori trebuie sa fim mereu la curent cu noutatile si sa profitam de oportunitati. Cei care se vor opri din invatare vor fi depasiti de tehnologie si vor pierde clienti. Iti doresti acest lucru?

In continuare iti prezentam noutati din Social Media si publicitate online, cat si ce actualizari am facut in Online Mastery.

Noutati Social Media

Cateva anunturi de la Facebook pe care speram ca nu le-ai ratat:

1.Facebook si-a imbunatatit algoritmul prin care ascunde articolele cu titluri inselatoare (clickbait) – citesta detalii.

2. Facebook scoate in evidenta si mai mult postarile de la prieteni si familie, in defavoarea postarilor paginilor de business – citeste detalii. In cursul Online Mastery gasesti sfaturi utile despre ce poti face in acest caz pentru pagina companiei tale.

3. Facebook a introdus un design nou de pagini de business. Acesta impacteaza mai mult la nivel vizual, insa nimic la nivel functional. Acum s-a transformat meniul orizontal de sub cover photo intr-un meniu vertical in partea stanga, iar imaginea de profil nu se mai suprapune cu cover photo. Detalii aici.

4. Facebook a introdus date noi utile despre video-urile urcate direct in platforma lor. Detalii aici.

5. Au aparut cateva imbunatatiri la Facebook Lead Ads. Detalii aici.

6. Instagram a introdus Stories, care sunt postari temporare, foarte similare cu cele de pe Snapchat. Detalii aici.

Noutati in Online Mastery

  1. Anul acesta Facebook si-a schimbat fluxul de creare a campaniilor. Incepand cu luna Iulie, clipurile despre cum se seteaza reclame in Facebook sunt actualizate in Online Mastery conform noii platforme.
  2. Am introdus lectii video noi, in luna a doua de curs, despre: adaugarea de servicii pe pagina de business de Facebook, promovarea posibilitatii de trimitere de mesaje directe catre o paginia de Facebook, tutoriale despre aplicatii de cresterea numarului de abonati la newsletter si optimizarea website-ului

In final, iti aduc aminte ca toti clientii cursului (indiferent cand l-au achizitionat) au acces la noile actualizari in mod gratuit si vor avea in continuare acces la toate lectiile video viitoare.

Pana data viitoare, mult spor!

Calin

Leave a Reply