Evenimente de Marketing si Business din aceasta toamna (2017)

evenimente de business

A inceput inca o toamna plina de evenimente faine. In ultimii ani, mi-am facut un obicei sa urmaresc evenimentele de business care urmeaza sa aiba loc.

Am intocmit o lista cu o serie de evenimente care au loc in cele mai importante orase din tara si pe care vreau sa o impartasesc si cu tine. Acum este momentul sa-ti faci calendarul pentru urmatoarele luni incat sa nu pierzi vreo conferinta care te-ar interesa si apoi sa-ti para rau.
Deschide-ti calendarul si hai sa incepem:

29 Septembrie – Webstock – Bucuresti

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Webstock premiaza si anul acesta cele mai cool proiecte din internetosfera romaneasca.

03 Octombrie – Best Marketing – Cluj-Napoca

Cel mai apropiat eveniment de marketing care va avea loc in Cluj, aduce pe scena invitati de prestigiu, care vor analiza impreuna cu cei prezenti noua paradigma la care profesionistii in comunicare trebuie sa se adapteze ca sa faca fata cerintelor ce vin din partea noului consumator.

Printre invitații conferintei se numara: Irina Roncea (Deputy Managing Director, Golin Romania); Matei Psatta (Head of Marketing, Vola.ro); Raluca Kisescu (Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach); Carmen Sterian (Strategic Thinking, Managing Partner, HIPPOS); Tudor Galos (Senior Consultant, Tudor Galos Consulting).

Prin inscrierea codului „ON2” in formularul de inscriere, beneficiezi de oferta 2+1: la achizitionarea a 2 bilete, primesti o invitatie pentru al treilea participant.

4-5 Octombrie – Internet & Mobile World – Bucuresti

Probabil cea mai ampla expo-conferinta de business dedicata solutiilor digitale si IT din Europa de Sud-Est. Anual, timp de 2 zile, Internet & Mobile World, devine un important hub de tehnologie in regiune, reunind atat companii de IT, agentii de dezvoltare web si de comunicare online.

9-15 Octombrie – Tech Fest – Timisoara

Primul festival dedicat tehnologiei, TechFest, lansat in toamna anului trecut la Cluj-Napoca, a insemnat 3.200 de participanti, 25.000 de vizitatori, 118 companii, institutii si organizatii si premii in valoare totala de 25.000 de euro. Evenimentul este deschis tuturor entuziastilor din industrie: profesionisti IT, tineri profesionisti, antreprenori din Transilvania si din strainatate si gazduieste o serie de activitati: solutii inteligente, VR, roboti de jocuri, drone si gadgeturi etc.

11-12-13 Octombrie – CEE Entrepreneurship Summit 2017 (Business Days) – Timisoara

Este prima editie organizata in Timisoara, eveniment dedicat antreprenoriatului si managementului profesionist. Pe durata celor 2 zile, acesta va reuni peste 60 de manifestari la care vor conferentia peste 120 de speakeri straini si romani si la care sunt asteptati peste 1.200 de participanti, din regiune, din tara si strainatate. Invitatii speciali ai acestei editii vin de la World Economic Forum, profesori de la scoli renumite de MBA din Europa, antreprenori cu businessuri de succes, deschisi sa ajute si sa inspire si alti antreprenori romani.

16-17 Octombrie – Meet Magento – Cluj-Napoca

Magento este una dintre cele mai populare platforme pe care se construiesc magazinele online. Daca te-ar interesa sa-ti deschizi un magazin sau daca ai deja unul pe Magento, nu rata acest eveniment.

18-19-20 Octombrie – GpEC Trainings – Cluj-Napoca

Curs de E-Commerce & Marketing Online menit sa ajute in cresterea vanzarilor si dezvoltarea magazinelor online.

Foloseste codul #GPeCTrainings_199EUR_ OnlineMastery (mentioneaza-l  in campul de observatii al formularului online) si beneficiezi de 40 euro discount.

19 Octombrie – Romanian Business Leaders – Cluj-Napoca

24-25 Octombrie – TeCOMM – Cluj-Napoca

TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce, se desfasoara anul acesta sub tematica „Houte Couture your eCommerce Business” si este la cea de-a 11-a editie.

Magazinele online si profesionistii in eCommerce eBay (Samuel Laurinkari – Head of EU Affairs), Philips (Adam Palczewski – Global Sr. Manager, Ecommerce & Digital Media), Gfk(Marco Wolters – Global Industry Lead Fashion, Home and Lifestyle), Littledata (Edward Upton – Fondator), The Myndset Company (President – Minter Dial), sau Netcomm Suisse (Carlo Terreni – General Director) vor fi prezenti la TeCOMM pentru a duce experienta comertului online la cel mai inalt nivel.

Foloseste codul TeCOMM30OM la inscriere si vei primi un discount de 30% la achizitia oricarui tip de bilet.

24-25 Octombrie – IAA Global – Bucuresti

Sub sloganul Creativity can change the world, conferinta globala IAA reuneste experti de nivel international de la companii precum The Walt Disney Company, The Economist, McCann Group si altele.

26 Octombrie – Marketing 4 IT – Bucuresti

marketing 4 it

Agentia mea, Loopaa Marcom organizeaza in Bucuresti a III-editie a singurei conferinte din Romania de marketing dedicata industriei de IT. Evenimentul este centrat in jurul sloganului “Sit Down with the Professionals” si va reuni 16 speakeri, experti in Employer Branding si Product Marketing. Vom avea pe aceeasi scena reprezentanti de la principalele platforme online de recrutari precum Linkedin, eJobs, Bestjobs, Hipo, TalentBrowse, cat si de la companii IT de renume precum Samsung, Google sau Bitdefender.

Foloseste codul MK4IT-CB la inscriere si vei primi un discount de 20% la achizitia biletelor.

27 Octombrie – Seminar Gratuit de Marketing Online – Bucuresti

seminar gratuit

Eveniment cu intrare gratuita, seminarul este util atat pentru magazine online, cat si pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B, indiferent ca esti Specialist de Marketing, Antreprenor, Manager de Marketing si Vanzari sau incepator in domeniul marketing-ului.

Participand la acest eveniment, vei avea ocazia sa pui compania ta sub lupa, pentru a identifica noi idei, sa-ti faci un plan concret de lucru pentru perioada urmatoare si sa pui in functiune motoarele de online. Inscrie-te acum.

27 Octombrie – 5 Noiembrie – Tech Fest – Cluj-Napoca

14-15 Noiembrie – IT Days – Cluj-Napoca

Editia a V-a IT Days, organizata de echipa Today Software Magazine, este unul dintre evenimentele dedicate programatorilor si testerilor din Cluj si din Romania.

Pe langa sectiunile obisnuite pe care le-au abordat pana acum, precum Leadership & Business, AI, Testing, Management, Programming, Startups, Software architecture, Research, Devops și Hands on labs, la aceasta editie vin cu sectiuni noi : Automotive, Electronic trading, Front-end și UX.

13-19 Noiembrie – Tech Fest – Iasi

14-15 Noiembrie – GPEC Summit – Bucuresti

Conferinta dedicata industriei de eCommerce, este mixul perfect intre Conferinta, Workshop-uri, Expo si Networking cu elita industriei e-commerce din Romania si de peste hotare.
Foloseste codul #GPeCSUMMIT_99EUR_ OnlineMastery in perioada Early Bird pentru acces 2 Day Pass pana pe 23 octombrie (mentioneaza-l in campul de observatii al formularului online) si beneficiezi de 10 euro discount.

16-17 Noiembrie – Online Mastery LIVE – Cluj-Napoca

workshop marketing onlineConferintele sunt bune. Poti culege multe idei noi și interesante. Insa nu se compara ca valoare cu ce primesti intr-un workshop intensiv de 2 zile.

In Online Mastery LIVE, vei invata alaturi de alti 29 de participanti (antreprenori si specialisti de marketing), ce presupune o planificare de marketing integrata si cum sa folosesti cele mai eficiente instrumente de comunicare si promovare online.

Fiind locuri limitate, nivelul de interactiune este mare si poti afla raspunsuri directe la problemele specifice business-ului tau. De 5 ani organizez acest curs intensiv, fiecare editie fiind mai buna ca cea anterioara.
Afla mai multe detalii pe site, iar daca te inscrii in urmatoarea perioada o poti face la pret de early bird.

22 Noiembrie – Seminar Gratuit de Marketing Online – Iasi

Eveniment cu intrare gratuita, seminarul este util atat pentru magazine online, cat si pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B, indiferent ca esti Specialist de Marketing, Antreprenor, Manager de Marketing si Vanzari sau incepator in domeniul marketing-ului.

Participand la acest eveniment, vei avea ocazia sa pui compania ta sub lupa, pentru a identifica noi idei, sa-ti faci un plan concret de lucru pentru perioada urmatoare si sa pui in functiune motoarele de online.

28-29 Noiembrie – How to web – Bucuresti

O conferinta cu traditie pentru pasionatii de antreprenoriat in IT si online. La How to web ai ocazia sa vorbesti cu posibili investitori si sa primesti feedback pentru ideile tale indraznete.

7-10 Decembrie –  Social Media Camp – Predeal

Tabara de social media marketing

13-14 Decembrie – Business Days – Bucuresti


Mult spor la invatat si participat la evenimente!
Calin

Leave a Reply