5 lucruri care te pot motiva sa faci marketing online

Motivatie Marketing Online

Daca vrei sa faci marketing online sau deja lucrezi in domeniu, iata 5 lucruri care te pot motiva sa investesti mai mult din timpul tau pentru a deveni un maestru.

1. Prin marketing online simti ca aduci o contributie in societate

Fie ca faci o campanie pentru strangerea de donatii pentru construirea unui centru de ajutor pentru parintii care au copii bolnavi de cancer sau faci o campanie de promovare a unui magazin de electronice sau electrocasnice, prin marketing online rezolvi probleme reale.

Daca te uiti mai des la impactul pe care il ai, dincolo de cifre vei vedea clienti fericiti. Aminteste-ti zi de zi sa pui clientul pe primul loc si cum il poti ajuta prin marketing online.

2. Este o munca plina de creativitate

Spre deosebire de alte domenii, in marketing online mereu creezi ceva nou. Desi faci si lucruri repetitive, acestea iti implica mereu creativitatea. Trebuie sa te gandesti cum sa ai mereu o abordare diferita / adaptata la directia brandului pe care il promovezi indiferent ca faci postari pe social media, faci reclame si bannere, scrii articole pe blog sau trimiti newslettere.

3. Vezi rezultate imediate

Stii bine ca atunci cand postezi ceva in social media primesti automat reactii, fie ca sunt like-uri, vizite pe site sau chiar vanzari. Sa vezi rezultatele imediate iti creeaza o satisfactie aparte si poate sa-ti ofere chiar o adictie de a fi mereu cu Facebook-ul sau Google Analytics-ul deschis.

4. Primesti feedback de la clienti

Daca atunci cand faci o campanie radio sau panouri stradale este mai greu sa primesti feedbackuri de la clienti privind mesajele comunicate, atunci cand faci actiuni de marketing online reactiile vin imediat. Acestea te pot ajuta sa-ti imbunatatesti comunicarea chiar din acel moment, fara sa pierzi timp si bani prin investirea in actiuni ineficiente.

De altfel, atunci cand faci ceva bine si vin zeci sau sute de mesaje si reactii de multumire, parca simti ca-ti creste inima in tine. 🙂

5. Mereu descoperi lucruri noi de facut in marketing online

In marketing online tot timpul apare ceva nou. Pentru cei care se plictisesc repede, acest domeniu este cel mai potrivit. Daca esti dintre acestia, iti recomand sa investesti mai mult timp in marketing online pentru ca vei gasi mereu ceva de facut pentru a castiga mai multi clienti, prospecti sau fani.

Daca te-am convins sa-ti dedici timpul acestui domeniu, vezi aici cum sa te antrenezi mai eficient zi de zi pentru a dobandi maiestrie. De asemenea, urmeaza cursul Online Mastery pentru a sti pas cu pas cum sa faci marketing online de la A la Z.

 

2 Comments

Leave a Reply