Participă la webinarul despre Social Media în cadrul Gomag Virtual Summit

By 23 septembrie 2018Evenimente si cursuri
gomag virtual summit 2018

Află cum să planifici comunicarea pe Social Media din webinarul pe care îl susțin în cadrul celei de a doua ediție Gomag Virtual Summit, cel mai mare eveniment 100% online dedicat antreprenorilor și specialiștilor din eCommerce.

În perioada 25-26-27 septembrie peste 35 de speakeri vor susține prezentări online pe care le poți urmări de oriunde, în mod gratuit. Acestea sunt 3 motive pentru care merită să participi la Gomag Virtual Summit: conținut, speakeri, dezvoltare profesională.

1. Conținut valoros despre Social Media și eCommerce

Anul acesta, voi fi prezent din nou la Gomag Virtual Summit alături de alți peste 35 de oameni mega conectați la tot ceea ce înseamnă piața de eCommerce și marketing digital în România.

Acestea sunt câteva dintre tremele evenimentului: SEO, Google Ads, Facebook Ads, performance media, growth hacking, influencer marketing, content marketing și chatboti.

Pentru eCommerce și magazinele online, vor fi sesiuni despre logistică, facturare, plată în magazin, cum să vinzi din România în străinătate, omnichannel, eMAG Marketplace, stocuri etc.

2. Peste 35 de speakeri

Gomag aduce pe scena virtuală a evenimentului câteva nume care au vorbit la ediția trecută însă și nume noi, specialiști într-o mulțime de strategii de marketing, HR, vânzări, creștere, fondatori de business-uri și consultanți.

Printre ei se numără: Dorin Boerescu (2Performant), George Iordache (eMAG Marketplace), Victor Kapra, Rareș Bănescu (Retargeting BIZ), Alexandru Dona (Times New Roman), Adelina Oprea (Champaigns), Vadim Cușnir (Social Media în Culise), Robert Katai (Instagramology), Bogdan Colceriu (Frisbo) etc.

Eu am să vorbesc despre planificarea comunicării pe Social Media. Dacă vrei să vezi sesiunea mea și a celorlalți speakeri, înscrie-te online.

3. Dezvoltare profesională

Când ai acces la informașii de top, ai practic soluții pentru a te dezvolta profesional, din punct de vedere al carierei, cunoștințelor și experienței acumulate. În 25-26-27 septembrie, dezvoltă-te personal și profesional.

Evenimente Online Mastery

Dacă ești din Cluj sau Târgu Mureș, nu uita că în aceeași perioadă avem pentru tine și două seminarii gratuite de Marketing Online la care te invit să participi offline. Ne cunoaștem personal, faci networking, poți câștiga premii și afli lucruri valoroase care te pot ajuta să atragi mai mulți clienți din online.

  • 25 Septembrie – The Office – Cluj-Napoca – Seminarul gratuit: 3 lucruri esențiale de care ai nevoie pentru a câștiga mai mulți clineți – Înscrie-te acum.
  • 27 Septembrie – Hotel Privo **** – Târgu-Mureș – Seminarul gratuit: 3 lucruri esențiale de care ai nevoie pentru a câștiga mai mulți clineți – Înscrie-te acum.

Leave a Reply