Ce aduce nou TeCOMM 2018 Cluj-Napoca și 3 motive de ce să participi

După cum probabil știi, TeCOMM este evenimentul dedicat exclusiv industriei și comunității eCommerce din România, care în ultimii 8 ani a reunit peste 2.500 de participanţi și a inclus peste 350 de prezentări, workshop-uri şi dezbateri susținute de peste 300 de speakeri naţionali şi internaţionali. Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 9-10 noiembrie la BT Arena din Cluj-Napoca și aduce un nou format despre care poți citi detalii mai jos.

Ce aduce nou TeCOMM 2018 Cluj-Napoca

Participare și stand GRATUIT pentru afacerile de eCommerce aflate la început de drum

Participare gratuita la TeCOMM 2018

Dacă ai un business în eCommerce la început de drum și ai capital integral românesc, echipa TeCOMM îți oferă gratuit:

  • Acces la eveniment pentru 2 persoane (bilet tip eCommerce);
  • Un stand expozițional de 4mp (1 masă, 2 scaune, wi-fi);

Așadar, dacă dorești să-ți promovezi serviciul/produsul/platforma și să joci în liga celor mari, acum o poți face gratuit. Sunt doar 5 standuri expoziționale oferite și poți aplica doar până pe 25 octombrie 2018. Trimite un e-mail la adresa adrian@liberoevents.ro sau sună la 0040 770 217 098 pentru a-ți confirma locul.

Humanize - Eye TrackingLansare în premieră la TeCOMM: produs de eCommerce bazat pe eye-tracking

Dezvoltatorii HUMANIZE aduc pe piața din România tehnologia de eye-tracking. Scopul unei astfel de tehnologii este de a analiza aplicatiile web si mobile în vederea optimizării experienței consumatorului.

Față de alte soluții de analiză web care înregistrează doar mișcările cursorului, sistemul de eye-tracking înregistrează toate mișcările ochiului, în acest fel măsurând nivelul de atenție și interes al consumatorului.

Masterclass dedicat dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și Big Data

Eveniment practic structurat sub forma unui MasterClass, AI & BIG DATA se adresează arhitecților de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de AI și specialiștilor în data science și reprezintă cadrul ideal de învățare, creare, dezvoltare și testare a programelor bazate pe inteligență artificială și pe baze mari de date.

Starting a Big Data project: from collecting the data to machine learning using Kafka, Spark, HDFS and Zeppelin” este tematicape care Felix Crișan (Co-founder & CTO în cadrul Netopia Payments și mobil Pay Wallet) și Valentina Crișan (Consultant & Trainer Big Data Technologies @ Densodata) o vor dezbate alături de specialiștii în Inteligență Artificială și Big Data.

Te poți înscrie aici pentru acest MasterClass.

Eveniment Ro Magento în cadrul TeCOMM Cluj-Napoca

Un alt eveniment dedicat dezvoltatorilor, de data aceasta pentru cei interesați de soluțiile Magento pentru magazine online, va avea loc în agenda TeCOMM Cluj-Napoca 2018. Va fi sub forma unui MasterClass, care cuprinde o parte teroretică, precum și o parte de live code.

Fără paneluri pe scena principală

Speakeri TeCOMM 2018

O noutate a ediției din acest an este că pe scena principală nu vor avea loc paneluri de discuție.

În 9 noiembrie, participanții vor putea urmări lansări și prezentări de produse de eCommerce, în premieră pentru piața din România.

În 10 noiembrie, jucători puternici de pe piața de eCommerce internatională precum Zalando (magazin online cu peste 14000 angajați și un venit anual de aproximativ 4.5 mld euro), Lego, Esprit sau Google urcă pe scena TeCOMM pentru a oferi sfaturi practice de business și marketing. Vezi lista cu toți speakerii.

De asemenea, în alte săli, vor avea loc și sesiuni practice de eCommerce pe subiecte precum marketing, antreprenoriat, SEO sau PPC. Vezi agenda evenimentului.

Acces gratuit la expo and networking area chiar și pentru cei care nu se înscriu la TeCOMM

O altă noutate la această ediție este că toți vizitatorii ai BT Arena din perioada 9-10 noiembrie vor putea interacționa cu cei peste 400 de reprezentanți ai companiilor de profil din Europa de Est. De asemenea, va exista o zonă unde proprietarii de magazine online beneficiază de audit gratuit din partea unor companii de profil, ce se axează pe: analiza structurii site-ului, experiența de cumpărare, modalități de îmbunătățire a procesului de achiziție.

Așa arată harta evenimentului:

3 motive de ce să participi la TeCOMM 2018 Cluj-Napoca

Promovarea afacerii tale

Dacă ai un business de online la început, profită de auditul gratuit oferit de companiile de profil prezente în zona expo. Dacă vrei doar să-ți promovezi afacerea, vei avea ocazia să interacționezi cu foarte mulți potențiali parteneri sau clienți.

Noutăți

Modul nou de a structura agenda cu lansări, discursuri și sesiuni dedicate, va aduce multă valoare participanților mai ales datorită temelor dezbătute și a speakerilor invitați.

Dezvoltare tehnică

Pentru cei care au echipe de dezvoltare, ediția de anul acesta aduce subiecte de actualitate care vor fi de mare interes.


Industria de comerț electronic are un potențial de creștere enorm, atât din perspectiva pieței, cât și a resursei umane ce se formează în domeniu, iar cifrele au confirmat deja acest lucru. România este țara cu cea mai mare creștere din Europa în acest domeniu. Profită de orice oportunitate de a te educa sau a-ți dezvolta afacerea. Dacă vrei să participi la TeCOMM 2018 Cluj-Napoca, înscrie-te aici.

Folosește la înscriere codul TECOMM15OM si beneficiezi de 15% discount.

One Comment

Leave a Reply