Certificare Online Mastery + o nouă structură

Certificare Online Mastery

De când am lansat cursul Online Mastery, cei care au venit la evenimentele educaționale organizate de noi ne-au întrebat adeseori dacă putem oferi o certificare în urma absolvirii cursului. Răspunsul nostru era: „Diploma este doar o hârtie, mult mai importante sunt rezultatele în urma aplicării a ceea ce predăm în curs„. De aceea, la angajare, diploma de facultate aproape că nu mai are nici o valoare.

Nici cele mai mari companii precum Apple, IBM, Google nu mai cer la angajare obligativitatea absolvirii unei facultăți.

Cursul Online Mastery a avut mereu și are în continuare scopul de a oferi informații practice care ajută cursanții să își dezvolte aptitudini care să contribuie la obținerea de rezultate măsurabile pentru companiile și organizațiile în care se implică. Pentru noi, cel mai important feedback este că cei care parcurg cursul obțin rezultate în implementare.

În plus, am decis ca începând cu această toamnă, tuturor cursanților Online Mastery care achiziționează pachetul de acces complet, să le oferim și câte un eveniment de 2 zile de evaluare, feedback și certificare.

Scopurile acestor evenimente și beneficiile pe care le oferă sunt:

1. Feedback și ajutor față în față

Toți care vor participa la evenimentele de evaluare vor primi feedback față în față pe acțiunile pe care le-au implementat în decursul parcurgerii cursului Online Mastery. Astfel:

 • cei care sunt antreprenori sau manageri, pot afla cum să implementeze mai bine acțiunile de online pentru a atinge obiectivele de marketing și vânzări online ale companiei în mod cât mai eficient;
 • cei care sunt specialiști sau începători, pot afla ce este nevoie să facă mai bine pentru a-și îmbunătăți aptitudinile și a aduce rezultate în mod profesionist.

2. Certificare

Pentru că Online Mastery este un curs integrat, de la A la Z, cursanții pot să obțină o certificare din partea noastră cu privire la nivelul de cunoștințe și competențe de Marketing Online. Această certificare este o dovadă de expertiză care poate să fie folosită pentru angajare sau atragere de clienți noi.

Prima grupă de viitori profesioniști certficați Online Mastery au primit cu entuziasm această noutate. Aceștia sunt cei care au participat la primele două evenimente din această toamnă: Galați și Constanța. Lor li se vor alătura toți cei care se vor înscrie în această toamnă în platforma de curs Online Mastery și vor participa la eveniment-ul de feedback și certificare.

Așadar, dacă te înscrii în cursul Online Mastery achiziționând pachetul complet, beneficiezi inclus în preț și de participarea la eveniment. Cei care deja sunt membri Online Mastery, ne pot solicita contra cost participarea la aceste evenimente pentru a obține certificare și feedback.

Structura nouă

Noutatea a doua este că Online Mastery are acum o nouă structură, mai bine organizată pe 7 module (în loc de 3), care pot fi achiziționate individual. Dacă până în prezent, cursul putea fi achiziționat doar în ordinea modulelor din platformă (Magnet, Development și Strategy), acum am împărțit cele 3 module în altele 7 mai concentrate pentru aceia care doresc soluții imediate la probleme precise.

Alege de mai jos modulul care te interesează pentru a vedea detalii despre conținut și preț:

 1. Modul Strategie și planificare
 2. Modul Dezvoltarea prezenței online
 3. Modul Social Media
 4. Modul SEO & Blog
 5. Modul Google Ads + Analytics
 6. Modul Facebook Ads + Analytics
 7. Modul E-mail Marketing

Înscrie-te acum în Online Mastery

Intră acum în Online Mastery și obține controlul afacerii tale și a comunicării online sau devino un profesionist de Marketing Online care are rezultate măsurabile, este apreciat și respectat pentru aptitudinile sale.

Avantajele tale dacă te înscri în Online Mastery sunt:

 • Primești acces la o platformă de curs complet de Marketing Online de la A la Z, cu peste 180 de lecții de Marketing Online și peste 50 de instumente;
 • Lecțiile video sunt sub formă de înregistrări în studio, cât și tutoriale practice;
 • Primești informații validate, know-how acumulat în peste 10 ani de experiență practică;
 • Primești acces pe viață, fără să mai fie nevoie să plătești extra pentru actualizările lecțiilor și conținutul nou. Dacă se schimbă lucruri în online, primești update-uri gratuite în curs ori de câte ori realizăm materiale noi;
 • Înveți marketing online, în ritmul tău, de oriunde dorești;
 • Poți revedea conținutul ori de câte ori dorești;
 • Pe lângă lecțiile video, vei primi documente PDF, fișiere în Excel și alte resurse utile (exemple de bugete sau calendare de marketing cât și alte materiale) pe care le poți descărca din paginile lecțiilor;
 • Primești acces într-un grup privat al membrilor Online Mastery unde poți adresa întrebări specifice afacerii tale pentru a primi feedback de la comunitate.
 • Primești acces gratuit la conținut nou exclusiv membrilor Online Mastery, precum interviuri sau alte materiale utile.
 • În plus, acum ai acces și la un eveniment fizic de 2 zile de certificare și evaluare teoretică și practică.

Ce vom face în cele 2 zile ale evenimentului de certificare și feedback:

 • Ziua 1 – recapitulăm informațiile esențiale din modulele cursului Online Mastery, vom dedica timp feedback-ului și întrebărilor și participanții vor da examenul teoretic.
 • Ziua 2 – evaluarea practică.

Dacă dorești un curs complet, structurat logic, care îți oferă aptitudinile să deții controlul comunicării online a companiei tale și o certificare de profesionist, te așteptăm în Online Mastery.

Mult succes în online!

Leave a Reply