Tudor, studentul, decide cum să câștige bani vara aceasta

curs online creare website

      Tudor este un tânăr de 20 de ani, student la o facultate de economie, iar după primul an și-a dat seama că nu îi e ușor să se întrețină la facultate. Se gândește serios să caute oportunități de lucru sau proiecte în plus față de ceea ce învață la facultate, care să-l ajute să facă bani de buzunar. Vara aceasta are mult timp liber, iar una dintre soluții e să se angajeze ca ospătar sau casier.  Își face câteva calcule și crede că ar reuși să se întrețină câteva luni din următorul an universitar, însă se întreabă ce face după ce i se termină banii de buzunar. Tudor analizează opțiunile și nu reușește să ia o decizie, astfel, cere sfatul unui coleg mai mare, care a terminat facultatea și pe care îl știa foarte activ și implicat în diferite activități extracurriculare.

Află că cel mai bun lucru pe care îl poate face ca student, e să se concentreze pe dezvoltarea aptitudinilor sale, pe educația non-formală și să facă freelancing. Anii studenției sunt cei mai potriviți pentru acumularea de informații și dezvoltarea de skill-uri noi, deoarece există energie, timp și o mulțime de oportunități și resurse. La îndrumarea colegului său, începe să caute cursuri pe care ar putea să le facă. Însă, nu vrea să facă orice curs, ci unul care să-i aducă beneficii încă din vara aceasta, deoarece are nevoie de bani de buzunar. 

După mai multe căutări, găsește pe Google o reclamă la cursul Dezvoltarea prezenței online. Reclama sună cam așa: „Vrei să înveți să faci site-uri de prezentare și să câștigi bani?” Tudor asociază ideea de site cu domeniul IT, un domeniu care nu se învață în câteva săptămâni. Totuși, dă click pe reclamă și ajunge pe pagina de prezentare a cursului. Află că acest curs ține 2 săptămâni, iar dacă investește 2 ore pe zi, învață cum să facă site-uri de prezentare de la 0, pe cont propriu, chiar dacă nu are abilități în programare sau web design. Un site de prezentare poate costa 2.500 sau chiar 5.000 de lei, depinde de complexitatea lui. Nu sună deloc rău! 

Imediat ce se înscrie în curs, are acces la 35 de lecții, 24 de instrumente și 5 ore de tutoriale în care învață cum să  facă un site de prezentare sau un blog, care arată și funcționează profesionist, cum să facă o pagină de vânzare care convertește sau cum să instaleze un chat pe website. Învață și cum să analizeze comportamentul clienților, al competiției și tendințele actuale, pentru a crea site-uri competitive. În plus, are acces pe viață în curs, primește gratuit actualizările viitoare ale lecțiilor video și suport din partea trainerului.

Își dă seama că nu trebuie să aștepte 3 ani pentru a avea un job și să câștige bani. Are șansa de a urma un curs în timpul facultății, în urma căruia va ști practic cum să construiască un site de la 0. Își dezvoltă aptitudini practice și astfel își scurtează drumul spre un loc de muncă bine plătit. Colegul său îl susține și chiar îl încurajează să învețe ceva nou, însă, Tudor se află acum în fața unei decizii importante: să lucreze ca ospătar sau casier și să câștige bani pe moment sau să investească într-un curs de 2 săptămâni, care îl va ajuta să câștige bani pe termen lung. 

Dacă simți că te confrunți și tu cu această alegere, te invit să vizitezi pagina cursului Dezvoltarea prezenței online și să iei propria decizie. 

 

Curs dezvoltarea prezentei online

 

Leave a Reply