Vrei noutăți de Marketing Online și business?
Dă LIKE & FOLLOW (see first) paginii de Facebook

Vrei să câștigi clienți din online ca un profesionist?
Înscrie-te acum în Online Mastery

Când am început să fac marketing online, nu existau cursuri sau foarte multe informații pe internet. Pentru că mi-am dorit să pot să ajut afacerile din România și marketerii să fie mai performanți în online, în 2012 am creat un workshop complex care oferea imaginea de ansamblu și toate instrumentele de care aveau nevoie specialiștii de Marketing Online și antreprenorii. Pentru a ajuta și mai multe companii, m-am alaturat agenției Loopaa Marcom în calitate de partener și Digital Director unde aplic zi de zi lucrurile pe care le predau în traininguri. Pasul următor a fost să creez programul Online Mastery, unde am sintetizat toată experiența mea de peste 10 ani. În acest curs de 5 luni de zile, te învăț tot ce ai nevoie să știi despre Marketing Online de la A la Z pentru a vinde online inteligent și a comunica eficient. Îți arăt cum să folosești în mod practic, sub forma de tutoriale și lecții video peste 50 de instrumente pe care eu le folosesc zi de zi în agenția mea, pentru clienții noștri.

Profită de toată experiența mea de peste 10 ani în domeniu și învață să faci Marketing Online în mod profitabil și eficient, ca un profesionist. Înveți să planifici, să faci reclame online, să folosești într-un mod eficient rețelele sociale, să spionezi competiția, să optimizezi site-ul pentru a crește vânzările, să măsori rezultatele și să comunici inteligent pe blog sau prin e-mail marketing.

Dezvoltă-ți aptitudinile de Marketing Online

Fie ca ești începător, specialist de marketing sau antreprenor, cursul Online Mastery te ajută, indiferent de nivelul tău de cunoștințe de online.

Dacă ești antreprenor

vei învăța ce se poate face în online pentru a crește notorietatea companiei tale și pentru a câștiga mai mulți clienți. De asemenea, vei afla ce să ceri de la angajați sau colaboratori, astfel încât să-ți eficientizezi investițiile.

Dacă ești manager

sau specialist de marketing, vei trece la următorul nivel în activitatea ta de zi cu zi. Vei știi cum să-ți îmbunătățești acțiunile de Marketing Online pe care le faci și cum să creezi campanii noi ca un profesionist

Dacă ești începător,

platforma Online Mastery te va ajuta să crești în mod accelerat. Parcurgând lecțiile vei putea ajunge la un nivel de experiență în Marketing Online peste medie, care te va ajuta să ai o carieră de succes.

150

de lecții video – prezentări și tutoriale practice de Marketing Online, pe care le poți urmări oriunde, oricând, ori de câte ori dorești tu, cu acces nelimitat la ele

50

de instrumente de Marketing Online prezentate în detaliu pe care vei învăța să le folosești zi de zi

1200

de minute de conținut video despre Marketing Online, creat dedicat pentru învățare online

Odata ce ai intrat în program, primești update-uri gratuite, făra nici o taxă suplimentară

Este un curs complet de la A la Z pe care îl poți accesa oricând și de oriunde. Înveți în ritmul tău.

Primești răspunsuri din partea trainerului și a altor cursanți ca tine.

Online Mastery este împărțit în 3 module

Structura acestui curs a fost dezvoltată pe baza a peste 10 ani de experiență în Marketing Online și este relevantă atât pentru companii care se adresează clienților finali (B2C), cât și pentru cele care vând altor afaceri (B2B).

73 de lecții video

În modul MAGNET înveți cum să faci reclame în mod profesionist pe Google, Facebook, YouTube, LinkedIn și alte websiteuri din România. De asemenea, înveți cum să folosești rețelele sociale pentru fidelizarea clienților.

În acest modul înveți despre:

✓ Introducere în publicitate online
✓ Google Ads
✓ YouTube Ads
✓ Google Analytics
✓ Facebook Advertising
✓ LinkedIn Advertising
✓ Remarketing
✓ Construirea bugetelor de reclamă
✓ Calcul Return On Investment
✓ Cum să comunici pe rețelele sociale: Facebook, Linkedin, Instagram, Youtube, Twitter, Slideshare
✓ Alte instrumente și sfaturi ultile

59 de lecții video

În modul DEVELOPMENT înveți cum să construiești o prezență online profesionistă, cum să analizezi concurența, cum să construiești un website, cum să-l optimizezi pentru rezultatele la căutări și pentru mai multe vânzări, cum să comunici pe blog și prin newslettere.

În acest modul înveți despre:

✓ Analiza de Marketing Online
✓ Realizarea unui website care convertește
✓ Realizarea de pagini de destinație (landing page-uri)
✓ Tot ce trebuie să știi despre bloguri și blogging
✓ Cum să-ți optimizezi prezența pe motoarele de căutare (SEO)
✓ E-mail Marketing de la A la Z
✓ Cum să instalezi un chat pe website
✓ Alte instrumente utile pentru dezvoltarea prezenței online

31 de lecții video

În modulul STRATEGY înveți cum să integrezi Marketingul Online în business, cum să planifici ca un profesionist, cum să implementezi strategii performante, cum să dezvolți o echipă și să lucrezi cu colaborări.

În acest modul înveți despre:

✓ Integrarea Marketingului Online în afacere
✓ Stabilirea obiectivelor
✓ Indicatorii de performanță de Marketing Online
✓ Principalele Strategii de Marketing Online
✓ Crearea campaniilor de Marketing Online de la A la Z
✓ Dezvoltarea echipei de Marketing Online
✓ Campanii alături de colaboratori
✓ Campanii alături de colaboratori
✓ Campanii alături de colaboratori

✓ Campanii alături de colaboratori

Garanție

Dacă vei considera că programul Online Mastery nu a meritat investiția ta, timp de 6 luni poți să ceri oricând banii înapoi, dacă nu ai învățat nimic nou.

Ne contactezi și noi îți restituim suma investită până în acel moment.

Primești banii înapoi. Ai garanție 100%.

Părerile participanților la cursurile și
trainingurile lui Călin Biriș

Călin este un profesionist din new wave și apreciez să lucrăm împreună, atât din perspectiva orientării către rezultate, cât și pentru modul structurat, deschis și inovativ în abordarea proiectelor. Acoperim împreună atât proiecte online, cât și offline, de la nivel tactic până la proiecte core, motiv pentru care îl recomand cu entuziasm pe Călin.

Sergiu MirceaDirector, Marketing și Produse/Segmente Retail, Banca Transilvania

Recomand participarea la acest curs atât pentru cei care vor să înceapă o carieră în marketingul online, dar și pentru antreprenori, pentru a știi ce să ceară și ce să urmarească în departamentul lor de marketing online.

Augustini GabrielGeneral Manager, AV Media

O experiență extrem de plăcuta și bogată, interacțiune cu oameni frumoși și valoroși. Un curs intens, bine documentat, excelent structurat, care mi-a depășit așteptările. Un câștig, pentru mine și implicit pentru compania la care lucrez.

Gabriela MărgineanMarketing & PR Specialist, Autoworld

Călin Biriș, tocmai s-a finalizat campania Facebook pe care am creat-o imediat după cursul tău și rezultatele sunt foarte bune. Am avut 12 clienți noi care ne-au contactat și vizitat. Un client s-a decis să cumpere. Concluzie: dacă am investit 20 de euro pentru o vânzare de 70.000 de euro, eu zic că merită :). Mulțumesc!

Raluca MarchișMarketing, Citadela Residence

Workshopul a fost exact ce aveam nevoie. Structura, informația primită și exemplele practice foarte bine alese, dublate de experiența trainerului m-au ajutat să-mi setez ‘negru pe alb’ un plan de marketing online pentru afacerea mea. În urma participării la workshop am rămas cu o viziune nouă și completă asupra mediului online, dar și cu idei noi de business.

Mija NeluAntreprenor

Participarea la eveniment a fost un “refresh” al tuturor cunoștințelor de marketing online pe care le-am acumulat în ultimii ani. Am apreciat structura clară a informațiilor, recomandările pe care le-am primit pe baza experienței lui Călin si a faptului că am obținut un ghid practic al procesului de marketing.

Dania SăvulescuMarketing Manager, tiparo.ro

Am simțit că întradevăr vrei să oferi valoare. M-a ajutat în sensul că acum sunt mult mai încrezător în ceea ce pot face pentru că am o structură și o idee despre cât ar trebui să dureze un proiect/campanie online. Oamenii pasionați de marketing vor găsi o hartă cu care se pot ghida în această minunată lume a marketing-ului online.

Ionut GâlbăuAntreprenor

Cursul este un must pentru oricine dorește să își facă o idee despre ce înseamnă online-ul și marketingul online. Personal, am savurat fiecare moment în sala de curs.

Boian RaimondaDirector Executiv, Alianța Română de Prevenție a Suicidului

A fost un workshop intensiv, plin de informații noi, organizate într-o formă de prezentare foarte atractivă și inteligent realizată în care organizatorii au creat o atmosferă foarte placută, deschisă, relaxantă și bazată pe interacțiunea dintre trainer și cursanți. Personal am rămas cu dorinta de a afla cât mai multe din acest domeniu despre care multe persoane consideră că “sunt experte” și defapt nu sunt. După discuțiile și exercițiile de la workshop îmi doresc să cercetez mai mult și să aplic toate aceste cunoștințe.

Alina CostraselProject Manager, Axiologic Saas

Cursul a fost intensiv și educațional. Deși am avut reticiențe în prima fază în a participa, s-a dovedit o experiența bună și placută, dar mai ales educativă. M-a ajutat mult deoarece cunoștiințele pe care le aveam înainte erau învechite și acest curs s-a dovedit a fi un upgrade de “soft” la cea ce știam înainte. Noile informații primite au fost și sunt mai mult decât benefice pentru activitatea mea viitoare în marketingul online. Recomand!

Albert FazakasMarketing Manager, Atumag

Noutate, experiență, schimbare în atitudine. M-am simțit captat, îl recomand tuturor celor care simt nevoia unei îmbunătățiri în activitate, celor care urmăresc performanțe calculate nu aleatorii.

Aurelian DascălRegional Sales Manager, Seko Spa

Trainer – Călin Biriș

13000

Peste 13.000 de participanți la prezentările și trainingurile lui Călin

1000

Peste 1.000 de antreprenori și specialiști pregătiți prin platforma Online Mastery

250

Peste 250 de articole de business și marketing scrise pe blogul personal CalinBiris.ro

80

Peste 80 de companii pe care le-a ajutat cu acțiuni de marketing online prin intermediul agenției Loopaa Marcom

Calin este unul dintre cei mai cunoscuți experți în Marketing Online din România, cu o experiență de peste 10 ani în marketing și business. În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În 2012 a creat un workshop intensiv de la A la Z, care oferă imaginea de ansamblu și toate instrumentele de care au nevoie specialiștii de Marketing Online și antreprenorii. Pentru a ajuta și mai multe companii, în 2014 s-a alăturat agenției Loopaa Marcom în calitate de Senior Business Partener și Digital Director unde aplică zi de zi lucrurile pe care le predă în traininguri.

Training-urile oferite de Calin

sunt bazate pe cunostinte pe care le-a dezvoltat lucrand cu:

Expert în Marketing Online

cu peste 10 ani de experiență

Începând cu 2014 este partener în agenția Loopaa Marcom.

Fondator și trainer al programului Online Mastery

Autor și blogger de business pe CalinBiris.ro

Tânăr cu performanțe recunoscute. În 2015, revista Forbes l-a inclus în TOP 30 de tineri din Romania sub 30 de ani.

A fost președinte timp de 4 ani al asociației internaționale de tineri profestioniști în marketing si comunicare IAA YP Cluj.

Autorul singurei agende din România dedicată Marketingului Online.

Trainer și speaker recunoscut

Din 2009 ține prezentari și traininguri de Marketing Online și ajută afacerile să fie mai competitive în online. Până în prezent a susținut peste 175 de workshopuri și prezentări la care au participat mai mult de 13.000 de tineri profesioniști și antreprenori.

Moderator Business Days, TeCOMM, IAA YP, Marketing 4 IT

Marketing4IT București 2017

Marketing4IT Cluj 2017

Marketing4IT Cluj 2016

TeCOMM București 2016

TeCOMM Cluj 2015

Conferința de Marketing Sportiv 2015

Marketing Tribe 2014

Civic Vox 2014

Client Centric Conference 2013

Coach în cadrul 3 Day Startup, Startup Weekend Tg-Mureș și Iași