Marketing retreat „Drumul regilor”

4 zile de învățare și 9 ore de training, socializare, relaxare și drumeție
Dacă vrei să delegi marketingul, să crești exponențial rezultatele afacerii și să devii un leader mai bun, atunci acest retreat este pentru tine!

07 – 10 Septembrie, Azuga, Hotel Carpat Inn****

Înveți să crești exponențial rezultatele

Pe parcursul retreat-ului înveți cum să folosești marketingul pentru a crește exponențial rezultatele afacerii sau organizației tale. De asemenea, afli cum construiești o echipă de marketing formată din angajați și colaboratori care să producă rezultatele dorite.

Călin Biriș, trainerul de marketing, oferă insight-uri practice și moderează discuțiile despre:

 • cum faci planificarea de marketing;
 • care sunt cele mai bune instrumente practice și tactici de promovare;
 • cum stabilești bugetele de promovare și marketing;
 • cum faci dezvoltarea echipei;
 • cum gestionezi eficient și profitabil colaborarea cu agențiile sau freelancerii de marketing;
 • ce presupune delegarea marketingului și urmărirea rezultatelor.

În plus, la discuțiile și sesiunile speciale de seară, ai ocazia în plus să vorbești despre provocările tale din business sau carieră și să primești soluții din partea grupului.

Până la finalul retreat-ului, câștigi noi direcții, idei creative și instrumente de marketing pentru munca ta de zi cu zi, cât și noi prieteni sau colaboratori.

Încă nu știi dacă acest retreat este potrivit pentru tine? Solicită o discuție de 15 minute cu Călin:

Devii un lider care inspiră

Un obiectiv este un vis cu deadline. Vino la retreat-ul de marketing de la Azuga să planifici cum să transformi visurile tale în realitate prin puterea leadership-ului. Pe parcursul celor 4 zile lucrăm la visurile fiecăruia și găsim pârghii pentru a ne asigura că ne ținem de direcția bună.

În prima seară participi la un workshop de Dream Management alături de Gabriela Gocan în cadrul căruia trecem de la visuri la viziune și acțiune.

Vineri cântăm împreună la djembe (tobe africane) pentru armonizarea grupului alături de Orlando Petriceanu.

Sâmbătă înveți de la Călin Iepure cum să comunici viziunea cu încrederea și persuasiunea unui rege pentru a-ți motiva echipa să te urmeze.

Adevărata schimbare în business și organizații apare atunci când echipele lucrează împreună pentru același scop și fac acest lucru cu convingere și plăcere. Devino liderul de care are nevoie afacerea sau organizația ta!

Te relaxezi și socializezi

Deoarece creativitatea apare atunci când ne relaxăm și ne oferim timp să gândim și să socializăm, ți-am pregătit momente pe parcursul zilei în care să ai parte de relaxare de calitate. Obții vitalitate și stare de bine prin a profita de centrul SPA dotat cu:

 • piscină;
 • jacuzzi;
 • saună umedă și uscată;
 • salină;
 • sală de fitness;
 • masaj;

sau poți alege să citești, să asculți muzică sau să te odihnești.

Seara vom avea parte de discuții relaxante și de foc de tabără.

Drumeție pe Poteca regală

Sâmbătă vom face un traseu ușor din Sinaia pe Poteca regală. Este drumul pe care urca regele de la Castelul Peleș până la Poiana Stânii Regale.

Dacă iubești drumețiile ușoare la munte și vrei să te bucuri de natură și peisaje pitorești, atunci îți va plăcea acest traseu. Preferat de Regina Maria și Regele Carol pentru petrecerile câmpenești, aceștia îi aduceau aici pe oaspeții Casei Regale la plimbare. Este o drumeție lejeră, de 1-2 ore.

Uite câteva cadre cu zonele cele mai frumoase ale traseului:

Programul celor 4 zile

Joi, 7 septembrie
 • 14:00 – 16:00 – Check in la Carpat inn****
 • 16:00 – 18:30 –  Introducere & activități de cunoaștere a participanților cu Călin Biriș & Călin Iepure
 • 18:30 – 20:00 – Cină
 • 20:00 – 22:00 – Workshop „De la visuri la viziune și acțiune”, cu Gabriela Gocan

Vineri, 08 Septembrie

 • 08:00 – 10:00 Mic dejun
 • 10:00 – 12:00 Antrenamentul de marketing „De la viziune la acțiune” (planificarea de marketing)
 • 12:00 – 13:00  SPA & relaxare
 • 13:00 – 14:00 Prânz
 • 14:00 – 15:30 Moment special de muzică sincron la djembe, cu Orlando Petriceanu
 • 15:30 – 16:30 Antrenamentul de marketing „Pâlnia câștigătoare”
 • 16:30 – 17:30 Antrenamentul de marketing „Scalarea rezultatelor de marketing”.
 • 17:30 – 18:30 SPA & relaxare
 • 18:30 – 20:00 Cină
 • 20:00 – 22:30 Reflexii de leadership & viață
Sâmbătă, 9 Septembrie:
 • 08:00 – 10:00 Mic dejun
 • 10:00 – 11:00 Antrenamentul de marketing „Dezvoltarea echipei”
 • 11:00 – 12:00 Antrenamentul de marketing „Deleagă ca un profesionist”
 • 12:00 – 13:00 SPA & relaxare
 • 13:00 – 14:00 Prânz
 • 14:00 – 15:00 Workshop de public speaking „Discursul regelui”, cu Călin Iepure
 • 15:00 – 18:30 Drumetie cu ghid pe „Poteca regală”
 • 18:30 – 20:00 Cină
 • 20:00 – 22:30 Reflexii de leadership & viață
Duminică, 10 Septembrie:
 • 08:00 – 10:00 Mic dejun
 • 10:00 – 11:30 Sumarizare și reflexii privind retreat-ul de marketing
 • 11:30 – 12:00 Check out
 • 12:00 – Vizită Peleș și Pelișor (opțional)

Gazdele tale

Călin Biriș – trainer marketing

Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 14 ani de experiență a susținut peste 250 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Până în prezent a ajutat peste 150 de companii să fie mai competitive în online, printre care se numără: Banca Transilvania, Aegon România, DHL, Motul, Osram, Edotec, Astratex, Polaris Medical, Garmin, Endava, Magnolia și multe altele.

„De ce-ul meu este să îți ofer instrumentele, energia și conexiunile de care ai nevoie pentru a avea impact mai mare în viața proprie și în proiectele, companiile și organizațiile în care te implici. Cred că în fiecare din noi este o putere care ghidată poate muta munți.”

Călin Iepure – trainer public speaking

Calin Iepure este CEO BIZZ.CLUB, cea mai cunoscută organizație de Business Networking din Romania.
Antreprenor, trainer, speaker, facilitator și autor, Călin crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie “pregătiți” atunci când se ivește oportunitatea.

Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Alături de coordonarea BIZZ.CLUB, Călin Iepure este fondator al mai multor startup-uri cu influență în sfera educațională: SELLification – The PROFESSIONAL’s Selling Game și De vorbă cu Antreprenorii – Platformă online de dezvoltare antreprenorială.

Gabriela Gocan – trainer Dream Management

Jumătate din viață și-a petrecut-o în media și advertising coordonând echipe și proiecte, punând magie în planuri de marketing și colorând strategii de imagine. A fost parte 7 ani din echipa CD Radio Cluj, apoi 21 de ani în echipa Vitrina Advertising, coordonând reprezentanța din București.
În prezent este dezvoltator al comunității de Dream Management din România, absolvent de drept, manager cu sute de proiecte în zeci de echipe. De asemenea, din 2021, la Asociația Zi de BINE, pune pe picioare în fiecare lună câte un proiect al unui ONG la început de drum care ajută comunitățile să se dezvolte, cu soluții reale pentru provocări ce țin de educație, sănătate (fizică, emoțională și mintală), incluziune socială, sărăcie sau mediu. Din cele 54 de proiecte ale asociației a coordonat, selectat și/sau creat 26 dintre ele.
Are 74 de medalii la maratoane, este mamă, soție și un pic de antreprenor.
Pe scurt: crede în visuri și știe bine de tot să le pună pe picioare.

Orlando Petriceanu – trainer de improvizație și creativitate

Orlando este unul din cei mai apreciați și nonconformiști traineri din România atunci când vine vorba de ateliere experiențiale și de arta comunicării. Trainer autorizat, sidecoach, regizor, actor. A creat sistemul „Alter Ego, contractul dintre Rol și Persona(j) – program complex de dezvoltare personală.
Tabăra de inTUiție și Rhythm Retreat Camp sunt tot programele proprii.
Motto-ul Joacademia unde este Creator este: „Educația este o artă. Arta creează valori, iar valorile definesc un popor. Arta este creată de oameni pentru oameni și – susținută de oameni. Obiectivul nostru este învățarea și modul prin care înțelegem să învățăm este joaca. DIN JOACĂ APARE EDUCAȚIA.”

Parteneri

Despre cazare Carpat Inn****

Hotel Carpat Inn**** se află în Azuga, într-un loc îmbrățișat de natură și însuflețit de istorie. A fost complet renovat în 2020 într-un stil minimalist, modern și de bun gust de la receptie până în camere: camere mari și confortabile, restaurant spațios, bar, foișor, terasă, centru SPA (piscină interioară încălzită accesul fiind inclus în tarifele de cazare, jacuzzi, saună uscată/umedă), sală de fitness, sala de jocuri, săli de conferință.

Cazarea se face în camere cu pat dublu (regim single) sau paturi twin (2 persoane/cameră). În camere vor fi cazate persoane de același sex sau cupluri/membri ai aceleiași famili. Pentru persoane care nu se cunosc, vom caza maxim 2 persoane în cameră. Pentru familii, prieteni sau grupuri, există opțiune pentru pat suplimentar în cameră sau pătuț pentru copil. În cazul familiilor sau grupurilor, vă rugăm să menționați acest detaliu în formularul de înscriere.

Camerele beneficiază de balcon privat, de unde se pot admira Munții Baiului sau Pârtia Cazacu și Sorica.

Toți participanții primesc pensiune completă (mic dejun, prânz 2 feluri, cină 2 feluri). Băuturile alcoolice nu sunt incluse.

Părerile participanților de la edițiile anterioare

Recomandăm să mergi la marketing retreatul organizat de Călin pentru că vei cunoaște oameni frumoși de la care vei avea de învățat, pentru ca înțelegi mai bine cum ar trebui să te promovezi în online și pentru că obții claritate atât în business, cât și în ceea ce privește un stil de viață sănătos pentru a obține performanță în business. Ne-a plăcut mult și cu siguranță vom participa și la edițiile următoare.

Bianca și Marian StanAntreprenori, MabIT.ro

Este foarte important ca fiecare antreprenor sau specialist să știe că întotdeauna este loc de mai bine! Și că uneori acțiunile noastre pot reprezenta puncte de reper pentru ceilalți si viceversa!
Participarea la unui astfel de retreat te conectează la tine, în primul rând, apoi la natură, la business și îți deschide ochii cu privire la ce faci bine sau trebuie să îmbunătățești cu privire la business și la clienții acestuia.

Andreea SanteiuCo-Owner, brotherie

La Marketing Retreat organizat de Călin Biriș reușești să scapi de stres, să te încarci cu energie pozitivă, să ai focus mai bun pe aspectel constructive, în același timp rămânând conectat la pasiunea ta de marketingul!

Diana MeteșMarketing& Business Consultant

Este o experiență unică în care cunoști oameni cu aceeași dorință puternică de a evolua, faci schimb de idei și înveți lucruri noi și din alte perspective.
A fost prima mea participare la un astfel de work out iar acum nu aș mai ezita niciunul, chiar dacă ar fi săptămânal. :))

Thomas Alexe Marketing Manager, OxyGazon

De ce să participi la următoarea sesiune Online Marketing Work out la munte, mare, poeniță etc.
Răspunsul este în denumirea programului: Work out. Work out cu tine ca persoana, să cunoști persoane din diferite domenii, să lucrezi punctual pe temele Work-out-ului și un element important îți oferta feedback și autoanaliză. Feedback de la Călin și Anda, de la ceilalți participanți și vice-versa. E posibil să te expui puțin și să îți arăti vulnerabilitățile din domeniul tău de activitate, dar sunt convinsă că vei pleca cu cel puțin o cărămidă în plus de cunoștințe și de zâmbete.

Andreea SfăroiuManager, Academic Art Events

Recomand tuturor. Foarte uman, este pe înțelesul tuturor și intuitiv. Prezentarea și deschiderea lui Călin a fost la superlativ. Mulțumim încă o data și vom reveni cu plăcere la următoarea întâlnire.

Adrian GhițăManaging director, Autopneu.ro

A fost un weekend plin. Plin de momente frumoase de care m-am bucurat alături de o gașcă de oameni faini și de informații utile pentru cei care sunt pasionați de marketing. M-am întors cu un bagaj de motivație și cu pași clar definiți pe care trebuie să-i urmez pentru a-mi atinge obiectivele.

Sorana-Giulia RottaAdvertising Art Director, OGLAS Advertising

Imagini de la edițiile anterioare

Bine de știut

 • Retreat-ul este adresat în special antreprenorilor, liderilor și managerilor care vor să obțină rezultate mai bune prin puterea marketingului, dar nu excludem participarea și a specialiștilor de marketing și comunicare, a designerilor, freelancerilor și a altor profesioniști.
 • Dacă ai semne de răceală, gripă sau COVID-19, din grijă și respect pentru ceilalți participanți, te încurajăm să ne anunți și dacă este necesar vom anula participarea ta și îți vom restitui taxa de înscriere. Sănătatea este pe primul loc. Nu-i așa?
 • Îți recomandăm să ai la tine cel puțin o pereche de pantaloni lungi și pantofi de sport pentru drumeție. De asemenea, nu uita să aduci bună dispoziție, o carte și experiențe interesante de marketing care să ne inspire. Este retreat-ul tău, atât cât este și al nostru. Relaxează-te și bucură-te de experiență. #OnlyGoodVibes

Abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine!

Dacă nu poți participa acum din cauza datei, distanței sau altor impedimente, lasă-mi datele și preferințele tale și te anunțăm când facem ediția viitoare.

Încă nu știi dacă acest retreat este potrivit pentru tine? Solicită o discuție de 15 minute cu Călin:

Înscrie-te la Marketing Retreat

Experiența include: 9 ore de traininguri de marketing, dream management și public speaking, sesiune de muzică sincron, 3 nopți de cazare cu toate mesele incluse la hotel de 4*, relaxare la SPA, foc de tabără, discuții despre leadership și viață, drumeții și timp în natură cu oameni faini.

Oferim 10% discount pentru grupuri de participanți (2+ persoane)

PACHET ÎN CAMERĂ TWIN

3940 LEI

✅ Toate sesiunile de training
✅ 3 x nopți de cazare în cameră twin sau matrimonială (2 persoane în cameră)
✅ Pensiune completă (3x mic dejun, 3x prânz, 3x cină)
✅ Acces SPA: piscină/jacuzzi/fitness în intervalul 10:00-21:00
✅ Saună umedă și uscată 2 ore/zi cu programare prealabilă
✅ Drumeție cu ghid „Poteca Regală”
❌ Consumație băuturi alcoolice
❌ Bilet acces Castel Peleș și Pelișor (opțional)

PACHET ÎN CAMERĂ SINGLE

4640 LEI

✅ Toate sesiunile de training
✅ 3 x nopți de cazare în cameră single (o singură persoană în cameră)
✅ Pensiune completă (3x mic dejun, 3x prânz, 3x cină)
✅ Acces SPA: piscină/jacuzzi/fitness în intervalul 10:00-21:00
✅ Saună umedă și uscată 2 ore/zi cu programare prealabilă
✅ Drumeție cu ghid „Poteca Regală”
❌ Consumație băuturi alcoolice
❌ Bilet acces Castel Peleș și Pelișor (opțional)