Marketing Retreat

Află idei noi de marketing, reconectează-te la natură și relaxează-te.

18 – 21 august, Alma Vii (Jud. Sibiu)

Află idei noi de marketing

Pe parcursul retreat-ului ai ocazia să discuți despre marketing și alte lucruri care te pasionează împreună cu alți oameni faini ca tine. Ne concentrăm în special să învățăm unii de la ceilalți și să folosim puterea grupului.

Călin, trainerul de marketing, va oferi insight-uri practice și va modera discuțiile despre:

 • planificarea de marketing;
 • cele mai bune instrumete practice și tactici de promovare;
 • bugetele de promovare și marketing;
 • gestionarea colaborării cu clienții, agențiile, angajații sau freelancerii.

La discuțiile de seară, ai ocazia și să vorbești despre provocările tale din business sau carieră și să primești soluții.

La finalul retreat-ului, vei rămâne cu noi strategi și tactici aplicabile în munca ta de zi cu zi, cât și cu noi prieteni sau colaboratori de marketing și comunicare.

Relaxează-te

Pentru o relaxare de calitate vino să petreci mai mult timp în natură într-un sat săsesc, autentic transilvănean. La Alma-Via îți vei începe diminețile cu Anca, trainerul nostru de Yoga, iar pe parcursul zilei vom merge în drumeție, vom face baie în lacul artificial de la Alma-Via sau poți alege să citești, să asculți muzică și să te odihnești.

Vom petrece serile la foc de tabără sau jucând boardgames, prilej cu care poți cunoaște alți marketeri, profesioniști de comunicare sau antreprenori.

Va fi o experiență memorabilă!

Mănâncă sănătos

Pe parcursul retreat-ului îți încânți gusturile cu mâncare sănătoasă, de sezon, și bună la gust, gătită după principiile Ayurveda (Știința vieții lungi).

Stelian, bucătarul nostru, alege cu grijă alimentele și ingredientele. El prefeă întotdeauna produsele locale, organice și pune accent atât pe o calitate foarte bună, cât și pe o cantitate suficientă pentru a hrăni corpul, dar nu în exces, pentru a evita atât îngreunarea digestiei, cât și risipa alimentară (și de orice alt fel).

Stelian ne va găti preparate vegetariene la micul dejun și la prânz. Cu această ocazie ne va spune și despre ce înseamnă o alimentație Ayurveda și despre preparatele pe care ni le pregătește.

Cinele vor fi pregătite de către gazdele de la Alma-Via. În meniul acestora vor fi și opțiuni de mâncăruri cu carne, pentru cei care prefera astfel de preparate. Băuturile alcoolice nu sunt incluse, dar pot fi cumpărate de acolo.

Programul celor 4 zile

Joi, 18 august
 • începând cu ora 15:00  – Check in la Alma-Via
 • 18:30 – 19:30 – Cină la Alma-Via
 • 19:30 – 22:00 – Sesiune de cunoaștere între participanți și foc de tabără
Vineri, 19 august
 • 09:00 – 10:30 – Yoga
 • 10:30 – 11:30 – Mic dejun Ayurveda
 • 11:30 – 14:00 – Marketing talks – despre planificarea de marketing
 • 14:00 – 15:00 – Prânz Ayurveda
 • 15:00 – 17:00 – Marketing talks – tactici și instrumente practice de promovare
 • 17:00 – 18:30 – Relaxare: baie în lac, citit, dormit etc.
 • 18:30 – 19:30 – Cină la Alma-Via
 • 19:30 – 22:00 – Discuții libere la foc de tabără
Sâmbătă, 20 august
 • 09:00 – 10:30 – Yoga
 • 10:30 – 11:30 – Mic dejun Ayurveda
 • 11:30 – 14:00 – Marketing talks – despre bugetele de promovare și marketing
 • 14:00 – 15:00 – Prânz
 • 15:00 – 17:00 – Marketing talks – despre agenții, clienți, freelanceri și echipă
 • 17:00 – 18:30 – Drumeție ușoară
 • 18:30 – 19:30 – Cină la Alma-Via
 • 19:30 – 22:00 – Discuții libere și seară de board games
Duminică, 21 august
 • 10:00 – 11:00 – Mic dejun Ayurveda
 • 11:00 – 12:00 – Checkout
 • 12:00 – Vizită la biserica fortificată din Alma Vii

Gazdele tale

Călin Biriș – trainer marketing

Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 13 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Până în prezent a ajutat peste 150 de companii să fie mai competitive în online, printre care se numără: Banca Transilvania, Aegon România, DHL, Motul, Osram, Edotec, Astratex, Polaris Medical, Garmin, Endava, Magnolia și multe altele.

Anca Branovici-Burduhos – instructor yoga

200h Registered Hatha Yoga Teacher
60h Ayurveda Yoga Teacher

Anca și-a început călătoria în practica și filosofia yoga mânată de emoția compasiunii, după mult timp în care atenția ei a fost îndreptată doar spre exterior. Yoga a ajutat-o să conștientizeze că este esențial să se întoarcă la ea, în inimă, și să realizeze că este suficientă cu calitățile și defectele ei și să se privească cu compasiune în fiecare zi, în orice acțiune și trăire.

Această călătorie de autocunoaștere a făcut-o să-și îndrepte atenția spre dorința de a împărtăși instrumentele învățate la Școala Bindusar Yoga cu toți cei care își doresc o viață echilibrată, ducându-și corpul, mintea, emoțiile și dorințele în aceeași direcție.

Stelian Burduhos – bucătar Ayurveda

Stelian este pasionat de gastronomie și slow food, iar cu câțiva ani în urmă, și-a îndreptat atenția spre zona de alimentație sănătoasă. În căutările lui, a aflat despre Ayurveda, știință consacrată care l-a susținut în depășirea unor dezechilibre cu principiile sale vechi de mii de ani, cu ajutorul nutriției, a practicilor de purificare și a tratamentelor pe bază de plante.

Despre cazare și Alma Vii

Alma-Via (link Google Maps) este o casă tradițională saxonă, care a fost recondiționată cu grijă și convertită în casă de oaspeți și restaurant. Aceasta este situată în inima Transilvaniei, în satul Alma Vii, situat între Sibiu și Mediaș, într-un loc îmbrățișat de natură și însuflețit de istorie.

Alma-Via are nota maximă 5* pe Tripadvisor (din 24 de recenzii) și nota 4.9 din 5 pe Google (din 96 de recenzii). Camerele sunt spațioase, paturile sunt mari și confortabile, iar gazdele sunt primitoare. La cazare avem și sală pentru servirea mesei și pentru discuții, loc special pentru foc de tabără, lac artificial și curte generoasă.

Cazarea se face în camere cu pat dublu și unul sau două paturi extra. În camere vor fi cazate persoane de același sex sau cupluri/membri ai aceleiași famili. Pentru persoane care nu se cunosc, vom caza maximum 2 persoane în cameră. Pentru familii, prieteni sau grupuri, putem oferi cazare și pentru mai mult de 2 persoane într-o cameră. În cazul familiilor sau grupurilor, vă rugăm să menționați acest detaliu în formularul de înscriere.

În cadrul Alma-Via ai parcare gratuită și acces la Wifi gratuit, însă în tot satul nu există semnal la telefon, dar se poate folosi un telefon fix oferit de gazde. Pentru anumite cumpărături este și un mic magazin în sat.

Primele 10 persoane înscrise vor fi cazate în Alma-Via, urmând ca persoanele înscrise ulterior să fie cazate la o altă casă de oaspeți similară, situată în același loc cu Alma-Via.

Îți recomandăm și acest clip video despre satul Alma Vii:

 

Bine de știut

 • Retreat-ul este adresat în special marketerilor, profesioniștilor de comunicare și brand managerilor care vor să se perfecționeze și relaxeze, dar nu excludem participarea și a antreprenorilor, designerilor, începătorilor sau a altor profesioniști.
 • Dacă ai semne de răceală, gripă sau COVID-19, din grijă și respect pentru ceilalți participanți, te încurajăm să ne anunți și dacă este necesar vom anula participarea ta și îți vom restitui taxa de înscriere. Sănătatea este pe primul loc. Nu-i așa?
 • Dacă nu vrei să participi la sesiunile de yoga sau la celălalte activități, este alegerea ta și poți face orice altceva dorești, dar ar fi păcat să nu te bucuri de experiența completă.
 • Îți recomandăm să ai la tine cel puțin o pereche de pantaloni lungi și pantofi de sport pentru drumeție. De asemenea, nu uita să aduci bună dispoziție, o carte și experiențe interesante de marketing care să ne inspire. Este retreat-ul tău, atât cât este și al nostru. Relaxează-te și bucură-te de experiență. #OnlyGoodVibes

Abia așteptăm să ne cunoaștem mai bine!  ?

Înscriere

Mulțumim pentru interes!
Am închis înscrierile

Experiența include: discuții de marketing și comunicare, sesiuni de Yoga, baie în lac și relaxare, focuri de tabără, 3 nopți de cazare, 3 cine Alma-Via, 3 mic dejunuri și 2 prânzuri Ayurveda, discuții despre alimentație sănătoasă, drumeții și timp în natură cu oameni faini.