10 soluții la 10 provocări de Marketing Online
în 100 de minute 

Webinar interactiv de întrebări și răspunsuri pentru business-ului tău

24 Iulie de la 14:00 la 15:40

Timp rămas până la webinar

Care îți sunt provocările de Marketing Online?

Deși există mult entuziasm în jurul unui business, am observat că există o serie de provocări, dar și greșeli care se fac în Marketing Online, iar de aceea unele companii n-au la fel de mult succes ca altele pentru atragerea de noi clienți.

Poate ai un produs sau serviciu excelent, însă nu ai strategiile sau tacticile de Marketing Online corecte. Poate ai depus deja eforturi semnificative, dar cumva, rezultatele n-au venit încă.

Pentru că viziunea mea este să ajut afacerile să folosească cu adevărat puterea online-ului, am decis să ofer din experiența mea soluții practice în cadrul unui webinar live. Voi selecta 10 provocări trimise de către participanți și voi oferi 10 soluții în direct în 100 de minute.

Înscrie-te la webinar împreună cu provocarea ta de Marketing Online, iar aceasta poate fi selectată ca și studiu de caz pentru a primi o soluție LIVE la webinar.

Vom selecta 10 situații din domenii diferite precum: servicii pentru consumatorul finalul (B2C), servicii pentru afaceri (B2B), eCommerce, HoReCa etc., la care voi oferi soluții live la webinar.

Despre ce vom vorbi:

  • Strategiile de business eficiente;
  • Stabilirea bugetelor de promovare;
  • Alegerea canalelor de promovare;
  • Analiza competiției;
  • Diferențierea în afaceri;
  • Planul de acțiuni pentru diferite tactici de Marketing Online.

Trainer – Călin Biriș

Călin este unul dintre cei mai apreciați experți în Marketing Online din România, cu o experiență de peste 10 ani în marketing și business online. La prezentările, cursurile și workshop-urile sale au participat peste 13.000 de antreprenori și profesioniști.

În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În 2012 a creat primul workshop intensiv de Marketing Online de la A la Z, care oferea imaginea de ansamblu și toate instrumentele de care au nevoie antreprenorii și specialiștii de Marketing Online pentru o prezentă pe internet profesionistă. În 2014 s-a alăturat agentiei Loopaa Marcom în calitate de Senior Partener și Digital Director unde aplică zi de zi lucrurile pe care le predă în traininguri.

Înscrie-te acum și te anunțăm când începem webinar-ul