Fii afiliat Online Mastery și câștigă bani!

Înscrie-te acum pentru a deveni afiliat Online Mastery, iar pentru fiecare curs achiziționat de către cei care vin în urma recomandărilor tale primești un comision de 20% (între 100 și 500 lei în funcție de cursul comadat). 

Online Mastery este o platforma de curs în care cursanții învață tot ce au nevoie să știe despre:

  • cum să facă publicitate pe Facebook, pe Google, pe Instagram, pe YouTube, pe LinkedIn;
  • cum să facă comunicare profesionistă prin Social Media, blog, newsletter;
  • cum să optimizeze websiteul și blogul pentru motoarele de căutare;
  • cum să folosească toate aceste lucruri într-o strategie integrată de Marketing Online.

Urmează cei 3 pași de mai jos pentru a deveni afiliat Online Mastery

1

Intră aici și aplică la program.

2

După ce aplici la program, ți se va cere să-ți faci cont de 2Performant. După ce-ți faci cont intră în acesta.

3

După ce intri în contul tău de 2Performant, îți va apărea un mesaj despre Online Mastery. Acceptă să aplici la program.

După ce ai ajuns în contul tău de afiliat din 2Performant, este important să mergi la secțiunea Tools -> Quick link. Acolo introduci link-ul Online Mastery pentru a face un link special de afiliat pe care să-l promovezi pentru a câștiga comisioane.

link afiliat

După ce promovezi acest link special oriunde consideri că sunt potenția clienți, cei care vor da click pe link-ul tău special și vor cumpăra un curs Online Mastery vor genera automat un comision de 20% în contul tău de afiliat în 2Performant. Acolo totul este transparent cu privire la comisioanele și încasările tale.

Online Mastery cuprinde 7 module care pot fi achiziționate individual sau împreună. Promovează-le pentru a câștiga bani din comisioane!

Modul Strategie

Modulul conține 45 de lecții despre analiză, planificare, strategie și management de Marketing Online + interviuri bonus.

Clienții primesc și un manual fizic de exerciții.

Modul Dezvoltarea prezenței online

Modulul conține 35 de lecții despre analiză de Marketing Online și despre cum să dezvolți o prezență online profesionistă, inclusiv despre cum să faci un website sau blog de la 0 fără ajutorul unei agenții. Totul pas cu pas.

Modul Social Media

Modulul conține 53 de lecții în care cursanții învață cum să crească numărul de fani pe paginile de Social Media (Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Twitter) și cum să loializeze clienții care urmăresc compania sau organizația pe online.

Modul SEO & Blog

Modulul conține 13 lecții despre SEO și blogging în care cursanții învață cum să obțină trafic gratuit din Google, cum să aducă website-ul în primele poziții din rezultatele la căutări și cum să comunice profesionist pe blog.

Modul Google Ads & Analytics

Modulul de Google Ads conține 29 de lecții în care cursanții învață cum să atragă clienți folosind reclamele în rezultatele la căutări, reclamele pe YouTube și alte website-uri, cum să facă marketing afiliat și învață cum să măsoare impactul promovării online folosind Google Analytics.

Modul Facebook Ads & Analytics

Modulul de Facebook ads conține conține 39 de lecții în care cursanții învață cum să facă reclame pe Facebook, Instagram, Messenger și alte website-uri, învață cum să facă marketing afiliat și cum să măsoare impactul promovării online folosind Google Analytics.

Modul E-mail Marketing

Modulul de e-mail marketing conține 12 lecții în care cursanții învață cum să crească numărul de vânzări și de clienți folosind promovarea prin newslettere către baze de date construite chiar și de la 0.

Eveniment evaluare & certificare

BONUS 1: Cursanții care cumpără pachetul de toate cele 7 module, primesc și un eveniment de 2 zile de recapitulare și certificare în valoare de 149 eur + TVA.

Agenda de Marketing Online

BONUS 2: Cursanții care cumpără cursul complet, primesc la înscriere și Agenda (fizică) de Marketing Online în valoare de 200 lei + TVA. Aceasta ajută la planificarea și organizarea comunicării online pentru un an de zile.

Avantaje față de alte cursuri

Acces nelimitat

Acces la platformă este nelimitat și cursanții primesc actualizări gratuite la lecții atunci când se schimbă ceva în online.

De la A la Z

Este un curs complet de la A la Z în limba română, care poate fi accesat oricând și de oriunde.

Certificare

Cursanții primesc certificare și feedback în urma parcurgerii lecțiilor Online Mastery.

Garanție 100%

Dacă cursanții nu învață nimic nou, timp de 15 zile pot să ceară banii înapoi.

Online Mastery

Online Mastery este bazat pe experiența practică a lui Călin cu companii precum:

Părerile participanților la cursurile și
trainingurile lui Călin Biriș

Călin este un profesionist din new wave și apreciez să lucrăm împreună, atât din perspectiva orientării către rezultate, cât și pentru modul structurat, deschis și inovativ în abordarea proiectelor. Acoperim împreună atât proiecte online, cât și offline, de la nivel tactic până la proiecte core, motiv pentru care îl recomand cu entuziasm pe Călin.

Sergiu MirceaDirector, Marketing și Produse/Segmente Retail, Banca Transilvania

Recomand participarea la acest curs atât pentru cei care vor să înceapă o carieră în marketingul online, dar și pentru antreprenori, pentru a știi ce să ceară și ce să urmarească în departamentul lor de marketing online.

Augustini GabrielGeneral Manager, AV Media

O experiență extrem de plăcuta și bogată, interacțiune cu oameni frumoși și valoroși. Un curs intens, bine documentat, excelent structurat, care mi-a depășit așteptările. Un câștig, pentru mine și implicit pentru compania la care lucrez.

Gabriela MărgineanMarketing & PR Specialist, Autoworld

Călin Biriș, tocmai s-a finalizat campania Facebook pe care am creat-o imediat după cursul tău și rezultatele sunt foarte bune. Am avut 12 clienți noi care ne-au contactat și vizitat. Un client s-a decis să cumpere. Concluzie: dacă am investit 20 de euro pentru o vânzare de 70.000 de euro, eu zic că merită :). Mulțumesc!

Raluca MarchișMarketing, Citadela Residence

Workshopul a fost exact ce aveam nevoie. Structura, informația primită și exemplele practice foarte bine alese, dublate de experiența trainerului m-au ajutat să-mi setez ‘negru pe alb’ un plan de marketing online pentru afacerea mea. În urma participării la workshop am rămas cu o viziune nouă și completă asupra mediului online, dar și cu idei noi de business.

Mija NeluAntreprenor

Participarea la eveniment a fost un “refresh” al tuturor cunoștințelor de marketing online pe care le-am acumulat în ultimii ani. Am apreciat structura clară a informațiilor, recomandările pe care le-am primit pe baza experienței lui Călin si a faptului că am obținut un ghid practic al procesului de marketing.

Dania SăvulescuMarketing Manager, tiparo.ro

Am simțit că întradevăr vrei să oferi valoare. M-a ajutat în sensul că acum sunt mult mai încrezător în ceea ce pot face pentru că am o structură și o idee despre cât ar trebui să dureze un proiect/campanie online. Oamenii pasionați de marketing vor găsi o hartă cu care se pot ghida în această minunată lume a marketing-ului online.

Ionut GâlbăuAntreprenor

Cursul este un must pentru oricine dorește să își facă o idee despre ce înseamnă online-ul și marketingul online. Personal, am savurat fiecare moment în sala de curs.

Boian RaimondaDirector Executiv, Alianța Română de Prevenție a Suicidului

A fost un workshop intensiv, plin de informații noi, organizate într-o formă de prezentare foarte atractivă și inteligent realizată în care organizatorii au creat o atmosferă foarte placută, deschisă, relaxantă și bazată pe interacțiunea dintre trainer și cursanți. Personal am rămas cu dorinta de a afla cât mai multe din acest domeniu despre care multe persoane consideră că “sunt experte” și defapt nu sunt. După discuțiile și exercițiile de la workshop îmi doresc să cercetez mai mult și să aplic toate aceste cunoștințe.

Alina CostraselProject Manager, Axiologic Saas

Cursul a fost intensiv și educațional. Deși am avut reticiențe în prima fază în a participa, s-a dovedit o experiența bună și placută, dar mai ales educativă. M-a ajutat mult deoarece cunoștiințele pe care le aveam înainte erau învechite și acest curs s-a dovedit a fi un upgrade de “soft” la cea ce știam înainte. Noile informații primite au fost și sunt mai mult decât benefice pentru activitatea mea viitoare în marketingul online. Recomand!

Albert FazakasMarketing Manager, Atumag

Noutate, experiență, schimbare în atitudine. M-am simțit captat, îl recomand tuturor celor care simt nevoia unei îmbunătățiri în activitate, celor care urmăresc performanțe calculate nu aleatorii.

Aurelian DascălRegional Sales Manager, Seko Spa

Despre Călin Biriș

trainer și fondator Online Mastery

Călin este unul dintre cei mai cunoscuți experți și traineri de Marketing Online din România. În trecut a fost director de marketing pentru două dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În 2012 a lansat primul workshop de Marketing Online de la A la Z din România, iar în prezent este Senior Partner în agenția de marketing Loopaa Marcom, unde gestionează proiecte de comunicare online pentru clienții agenției. În cei peste 10 ani de experiență a ajutat peste 80 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 200 de workshopuri și prezentări, la care au participat mai mult de 15.000 de tineri profesioniști și antreprenori. În timpul liber se implică ca alumni voluntar și în organizații precum AIESEC și IAA YP Cluj, organizații în care a fost Team Leader, respectiv Președinte.

15000

Peste 15.000 de participanți la prezentările și trainingurile lui Călin

1000

Peste 1.000 de antreprenori și specialiști pregătiți prin platforma Online Mastery

250

Peste 250 de articole de business și marketing scrise pe blogul personal CalinBiris.ro

80

Peste 80 de companii pe care le-a ajutat cu acțiuni de marketing online prin intermediul agenției Loopaa Marcom