📆 13 Mai 🕓 10:30 – 13:00

În această conferință de 2,5 ore despre comerț online vei afla pas cu pas ce trebuie să faci din punct de vedere al aspectelor și prevederilor legale pentru un magazin online.

Primești răspunsuri în direct de la profesioniști cu experiență de business practică. Înscrie-te gratuit acum!

Timp rămas până la conferință:

La înscriere, selectează prima opțiune „Register to all dates below”

Agenda conferinței online

10:30 – 11:00
Ȋnţelegerea şi implementarea prevederilor legale (Termeni & condiții) – Ana-Maria Andronic, DLA Piper
Explicarea pas cu pas a elementelor legislative de care trebuie să ţii cont atunci cȃnd iţi construieşti un site de comerţ online.

11:00 – 11:30
Privacy în Comerț Online și Marketing-ul Online – Corina Bădiceanu, DLA Piper

11:30 – 12:00
Oportunități și provocări din perspectiva protecției consumatorilor în Comerț Online – Amalia Mușat, DLA Piper

Prezentarea principalelor aspecte vizate de legislația protecției consumatorilor, împreună cu perspective, provocări și oportunitati pentru comerțul online având în vedere schimbările legislative recente la nivel european.

12:00 – 12:10 – Pauză

12:10 – 13:00
Sesiune de întrebări și răspunsuri privind prevederile legale în comerț online (panel)
Sesiune de Q&A

 

Materialele și informațiile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website și al webinarului sunt strict informative, nu reprezintă consultanța juridică și nu pot fi utilizate în acest scop.

ecommerce
3
👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫 speakeri
2,5
🕓ore de conținut

La înscriere, selectează prima opțiune „Register to all dates below”

Despre vorbitorii conferinței

Moderator

Călin Biriș

Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în Marketing Online din România, cu o experiență de peste 11 ani în marketing și business online. La prezentările, cursurile și workshop-urile sale au participat peste 15.000 de antreprenori și profesioniști.

În prezent este partener și marketer în cadrul agenției Loopaa Marcom și trainer în cadrul cursului de marketing Online Mastery.

Terms & Conditions

Ana-Maria Andronic

Ana-Maria Andronic este coordonatorul practicii de Proprietate Intelectuală, Media și Tehnologie în biroul DLA Piper din București. Ea este avocat și fost judecător, are calificare juridică dublă și licență de a practica în România și în New York, SUA. Experienţa ei acoperă întregul spectru de probleme cu care se confruntă business-urile online, operatorii IT, dezvoltatorii de software si investitorii in companii tech, cu accent pe angel investment și capital de risc, probleme de confidențialitate online, drepturi de autor și mărci comerciale.

Privacy

Corina Bădiceanu

Corina Badiceanu este Associate în cadrul practicii de Proprietate Intelectuală, Media și Tehnologie în biroul DLA Piper din București. Avocat specializat în dreptul proprietății intelectuale și protecția datelor cu caracter personal, cu drept de practică în România, Corina are 6 ani de experiență profesională (inclusiv în domeniul de e-health).

 Protecția consumatorului

Amalia Musat

Amalia Mușat

Amalia Mușat este avocat senior (Senior Associate) în cadrul DLA Piper, specializat în sectorul farmaceutic. Amalia asistă un portofoliu extins de clienți, din diverse domenii din România, în special în sectorul farmaceutic, FMCG și industria de îngrijire personală, cu privire la aspecte de reglementare, concurență, protecția consumatorilor, publicitate și marketing.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum. Nu vei mai avea curând ocazia să primești o structură pas cu pas despre aspectele legale și protecția consumatorului în comerț online. Dacă nu faci acum pasul, pierzi ocazia să vinzi produse către milioane de români din țară și diaspora, folosind puterea comerțului online.

La înscriere, selectează prima opțiune „Register to all dates below”