Marketing Management Masterclass

Masterclass online pentru antreprenori și manageri
(18 Mai – 13 Iulie)

Fii în controlul acțiunilor de marketing! Obține claritate despre ce trebuie să faci pe marketing și în promovare pentru a crește notorietatea și profitabilitatea companiei. În cele 9 săptămâni de masterclass online, afli cum să planifici și să delegi marketingul încât să ai rezultate mai bune.

Grupa de masterclass este formată din maximum 10 participanți.

„Am avut ocazia să lucrez direct cu sute de antreprenori, iar una dintre provocărilor lor cele mai mari a fost să țină pasul cu tot ce este de făcut. Antreprenorii cu afaceri la început învață să le facă ei pe toate, dar cei cu mai multă experiență și siguranță financiară știu că rolul lor este să coordoneze, să motiveze și să stingă focuri 🔥, nu să facă ei implementare și campanii de marketing 🎯. În acest masterclass lucrăm online, în cerc restrâns, timp de 9 săptămâni, pentru a aplica cele mai bune soluții pentru planificarea și delegarea marketingului pentru afacerile fiecăruia dintre cei 10 antreprenori și manageri participanți. Sunt sigur că va fi o experiență transformațională!

Călin Biriș
Antreprenor, marketer și trainer, Online Mastery

De ce să delegi mai eficient marketingul companiei tale

Delegare marketing
» Să fie făcut mai calitativ și mai creativ.
» Să fie făcut la timp.
» Să fie planificat.
» Să fie măsurat și bugetat.
» Să fie cu mai multe acțiuni de impact.
antreprenor liber
» Să poți să crești afacerea, concentrându-te pe mai multe arii din business.
» Să ai mai mult timp pentru tine și pentru echipă.
» Să poți bugeta mai bine.
» Să construiești o echipă mai puternică de profesioniști.
» Să sistematizezi afacerea încât să nu depindă de tine.
» Să poți face exit din propria afacere.

Mod de lucru

Masterclass-ul începe în 18 Mai și durează 9 săptămâni până în 13 Iulie. Ne întâlnim online în fiecare săptămână, miercuri de la 17:00 la 19:00, exceptând miercurea de 1 Iunie, când ne vom vedea joi, în 2 Iunie.

În cele două ore ale unei întâlniri ai:

  • o oră de prezentari de structuri, concepte, exemple și exerciții;
  • plus o oră de discuții pe teme de casă aplicate pe compania ta și schimb de experiență cu membri masterclass-ului.

Toate întâlnirile sunt înregistrate și le poți revedea pe platforma Online Mastery pentru cel puțin un an de zile. Poți relua informațiile oricând și ori de câte ori dorești. Pentru exerciții și întrebări între sesiuni, formăm un grup de lucru pe Whatsapp. Toate discuțiile rămân doar la nivel de grup de masterclass.

Practic, beneficiezi timp de 9 săptămâni de puterea grupului de antrepenori și manageri participanți, cât și de cunoștințele și experiența trainerului. Scopul este ca în Iulie să ai mai mult control asupra marketingului organizației tale și mai mult timp pentru business sau pentru tine.

Programul celor 9 săptămâni

18 Mai
Strategia și obiectivele de marketing – Stabilești direcțiile de business & marketing care îți dictează planul de acțiuni și planifici obiectivele măsurabile de marketing.

25 Mai
Instrumentele de Marketing Online de la A la Z – Te asiguri că organizația ta are o prezență online profesionistă.

2 Iunie
Planul de campanii și bugetul de publicitate – Afli cum să transformi necunoscuții în clienți știind exact cât investești și ce rezultate obții.

8 Iunie
Planul de comunicare pe Social Media – Afli să comunici profesionist și coerent cu business-ul pe rețelele sociale, încât să-ți loializezi comunitatea.

15 Iunie
Indicatorii de performanță și monitorizarea rezultatelor de marketing – Descoperi ce trebuie să măsori pentru a știi că marketingul își face treaba.

22 Iunie
Echipa de marketing – Descoperi ce oameni ai nevoie pe marketing, cum să-i recrutezi, selectezi și ce să le ceri.

29 Iunie
Agenția și freelancerii – Afli cum alegi agențiile și freelancerii de marketing și promovare și cum să lucrezi cu acești parteneri în mod eficient.

6 Iulie
Delegarea și îmbunătățirea rezultatelor – Afli cum manageriezi zilnic, săptămânal și lunar echipa de marketing și de colaboratori și cum crești rezultatele de marketing.

13 Iulie
Recapitulare, sumarizare și concluzii masterclass.

Dacă ratezi vreo întâlnire, nu-ți face griji pentru că vei avea acces la înregistrări pe platforma Online Mastery pe bază de utilizator și parolă.

Ce spun participanții de la edițiile anterioare

Horațiu Petrușa, antreprenor

Gabriela Ianovici, antreprenor

Vlad Plăcintă, Preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”

David George, antreprenor

Testimonial David

Despre trainer: Călin Biriș

Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 13 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Înscriere

Înscrie-te la masterclass

LEI 2499

(cu TVA inclus)
  • 9 traininguri
  • Structuri, ghiduri, documente, liste de verificare
  • Exerciții aplicate pe compania ta
  • Discuții de grup
  • Feedback pentru provocările tale
  • Acces la înregistrările sesiunilor

Ce spun participanții de la edițiile anterioare

Dorin Panait – Managing Director – ABI SOLUTIONS SRL

Livia Vornicescu – Marketing Manager – BLA Shine

Andrei Aron – Chief Executive Officer – Resize Media

Monica Onac – Marketing Manager, Ferma cu omenie

Mihai Delinschi, antreprenor

Florica Cira, antreprenor