Marketing Management Masterclass

Masterclass online pentru antreprenori și manageri
(29 Sep – 24 Noi)

Fii în controlul acțiunilor de marketing și promovare! Obține claritate despre ce trebuie să faci pentru a crește notorietatea, leadurile, vânzările și profitabilitatea companiei. În cele 9 săptămâni de masterclass online, afli cum să planifici și să delegi marketingul și promovarea încât să ai rezultatele cele mai bune.

Grupa de masterclass este formată din maximum 10 participanți.

„Am lucrat direct cu sute de antreprenori, iar una dintre provocărilor lor cele mai mari a fost să țină pasul cu tot ce este de făcut. Antreprenorii cu afaceri la început învață să le facă ei pe toate, dar cei cu mai multă experiență și siguranță financiară știu că rolul lor este să coordoneze, să motiveze și să stingă focuri 🔥, nu să facă ei implementare și campanii de marketing 🎯. În acest masterclass lucrăm online, în cerc restrâns, timp de 9 săptămâni, pentru a aplica cele mai bune soluții pentru planificarea și delegarea marketingului și promovării pentru afacerile și organizațiile fiecăruia dintre cei 10 antreprenori și manageri participanți. Este o experiență transformațională!

Călin Biriș
Antreprenor, marketer și trainer, Online Mastery

De ce să delegi mai eficient marketingul și promovarea companiei tale

Delegare marketing
» Să fie făcut mai calitativ și mai creativ.
» Să fie făcut la timp.
» Să fie planificat.
» Să fie măsurat și bugetat.
» Să fie cu mai multe acțiuni de impact.
antreprenor liber
» Să poți să crești afacerea, concentrându-te pe mai multe arii din business.
» Să ai mai mult timp pentru tine și pentru echipă.
» Să poți bugeta mai bine.
» Să construiești o echipă mai puternică de profesioniști și colaboratori.
» Să sistematizezi afacerea încât să nu depindă de tine.
» Să poți face exit din propria afacere.

Mod de lucru

Masterclass-ul începe în 29 Septembrie și durează 9 săptămâni până în 24 Noiembrie. Ne întâlnim online în fiecare săptămână, joia de la 17:00 la 19:00.

În cele două ore ale unei întâlniri ai:

  • o oră de prezentari de structuri, concepte, exemple și exerciții;
  • plus o oră de discuții pe temele tale de casă, aplicate pe compania ta, și schimb de experiență cu membri masterclass-ului.

Toate întâlnirile sunt înregistrate și le poți revedea pe platforma Online Mastery pentru cel puțin un an de zile. Poți relua informațiile oricând și ori de câte ori dorești. Pentru exerciții și întrebări între sesiuni, formăm un grup de lucru pe Whatsapp. Toate discuțiile rămân doar la nivel de grup de masterclass.

Practic, beneficiezi timp de 9 săptămâni de puterea grupului de antrepenori și manageri participanți, cât și de cunoștințele și experiența trainerului. Scopul este ca în Noiembrie să ai mai mult control asupra marketingului și promovării afacerii/organizației tale și mai mult timp pentru dezvoltarea acesteia sau pentru tine.

Programul celor 9 săptămâni

29 Septembrie
Strategia și obiectivele de marketing – Stabilești direcțiile de business & marketing care îți dictează planul de acțiuni. Planifici obiective măsurabile și relevante de marketing.

6 Octombrie
Instrumentele de Marketing Online de la A la Z – Te asiguri că afacerea/organizația ta are o prezență online profesionistă.

13 Octombrie
Planul de campanii și bugetul de publicitate – Afli cum să obții clienți din promovare știind exact cât investești și ce rezultate obții.

20 Octombrie
Planul de comunicare pe Social Media – Afli să comunici profesionist și coerent cu business-ul sau organizația ta pe rețelele sociale, încât să-ți loializezi comunitatea.

27 Octombrie
Indicatorii de performanță și monitorizarea rezultatelor de marketing – Descoperi ce trebuie să măsori pentru a știi că marketingul și promovarea își face treaba.

3 Noiembrie
Echipa de marketing – Descoperi ce oameni ai nevoie pe marketing și promovare, cum să-i recrutezi, selectezi și ce să le ceri.

10 Noiembrie
Agenția și freelancerii – Afli cum alegi agențiile și freelancerii de marketing și promovare și cum să lucrezi cu acești parteneri în mod eficient.

17 Noiembrie
Delegarea și îmbunătățirea rezultatelor – Afli cum manageriezi zilnic, săptămânal și lunar echipa de marketing și de colaboratori și cum crești rezultatele de marketing și promovare.

24 Noiembrie
Recapitulare, sumarizare și concluzii masterclass.

Dacă ratezi vreo întâlnire, nu-ți face griji pentru că vei avea acces la înregistrări pe platforma Online Mastery pe bază de utilizator și parolă.

Ce spun participanții de la edițiile anterioare

Horațiu Petrușa, antreprenor

Gabriela Ianovici, antreprenor

Vlad Plăcintă, Preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”

David George, antreprenor

Testimonial David

Despre trainer: Călin Biriș

Călin Biriș este fondatorul Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 13 ani de experiență a susținut peste 220 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din onlineul Românesc Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa unde a lucrat direct cu peste 150 de companii. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marketing și comunicare IAA YP Cluj.

Cea mai bună investiție pentru dezvoltarea afacerii tale este în dezvoltarea ta ca lider al ei.

Înscriere

Înscrie-te la masterclass

LEI 3500

(cu TVA inclus)
  • 9 workshop-uri
  • Acces online la înregistrările celor 9 sesiuni de workshop pentru minimum 1 an
  • Fișe de lucru descărcabile: structuri de planuri, ghiduri, modele de lucru, liste de verificare
  • Exerciții și teme de casă aplicate pe compania ta
  • Acces la un grup privat al membrilor
  • Feedback pentru provocările tale din partea trainerului și a celorlați antreprenori și manageri din masterclass

Dacă vrei să plătești în rate, trimite un e-mail la: salut@calinbiris.ro

Ce spun participanții de la edițiile anterioare

Dorin Panait – Managing Director – ABI SOLUTIONS SRL

Livia Vornicescu – Marketing Manager – BLA Shine

Andrei Aron – Chief Executive Officer – Resize Media

Monica Onac – Marketing Manager, Ferma cu omenie

Mihai Delinschi, antreprenor

Florica Cira, antreprenor