Câștigă acum mai mulți clienți din online!

Învață să faci Marketing Online de la A la Z ca un profesionist în doar 5 luni!

Înscrie-te acum în platforma de curs Online Mastery și învață tot ce trebuie să știi despre publicitate pe Facebook, Google AdWords, YouTube, LinkedIn promovarea pe Social Media, SEO, blog, newsletter și cum să folosești toate aceste lucruri într-o strategie integrată de Marketing Online.

✅ Peste 1.000 de cursanți s-au înscris deja în platforma Online Mastery;
✅ Companii precum F64, Transilvania Construcții, Cemacon, Magnolia, au cumpărat acest curs pentru angajații lor.

button ma inscriu
Curs Online Mastery Magnet 2
Calin Biris 2018

Călin Biriș
Fondator și trainer, Online Mastery
Senior Partner, Loopaa Marcom

„Viziunea mea este să ajut afacerile din România să fie mai performante și competitive în online, ceea ce va duce la o viață mai bună pentru noi toți. În ultimii 9 ani m-am concentrat să învăț antreprenorii, managerii și specialiștii de marketing români să facă marketing online cel puțin la fel de bine cum fac eu zi de zi pentru clienții agenției mele.

Pentru ca să te ajut și pe tine, chiar dacă nu ne vedem față în față, am lansat plaforma de curs Online Mastery. Spre deosebire de alte workshop-uri sau seminare de marketing parcurse în 2 zile într-o sală de curs, platforma Online Mastery îți oferă acces nelimitat la lecții, astfel încât să înveți în ritmul tău și să revezi de câte ori dorești cele peste 160 de clipuri video. Pregătirea este în limba română, iar dacă înveți câte o lecție pe zi, în doar 5 luni vei ști să faci Marketing Online de la A la Z pentru a câștiga mai mulți clienți din online în mod profesionist. În plus, în Online Mastery poți interacționa cu mine și cu ceilalți cursanți, ai modele de rapoarte și alte instrumente practice, iar toate actualizările la lecții îți sunt oferite gratuit.

Nu mai sta pe gând, înscrie-te acum! Află cum să planifici, cum să faci reclame online, cum să folosești rețelele sociale, cum să spionezi competiția, cum să optimizezi site-ul pentru a crește vânzările, cum să măsori rezultatele și cum să comunici inteligent pe blog sau prin e-mail marketing. Mult spor la creșterea numărului de clienți din online!”

Online Mastery este pentru tine

Dacă ești antreprenor, vei învăța ce se poate face în online pentru a crește notorietatea companiei tale și pentru a câștiga mai mulți clienți. De asemenea, vei afla ce să ceri de la angajați sau colaboratori, astfel încât să-ți eficientizezi investițiile.

Dacă ești manager sau specialist de marketing, vei trece la următorul nivel în activitatea ta de zi cu zi. Vei știi cum să-ți îmbunătățești acțiunile de Marketing Online pe care le faci și cum să creezi campanii noi ca un profesionist.

Dacă ești începător, platforma Online Mastery te va ajuta să crești în mod accelerat. Parcurgând lecțiile vei putea ajunge la un nivel de experiență în Marketing Online peste medie, care te va ajuta să ai o carieră de succes.

Ce primești în Online Mastery

Lectii Online Mastery
150+

de lecții video, prezentări și tutoriale practice de Marketing Online în care înveți cum să atragi și să loializezi mai mulți clienți.

social media icons
50+

de platforme și instrumente de Marketing Online prezentate în detaliu pe care vei învăța să le folosești practic zi de zi.

Online Mastery este împărțit în 3 module

Structura acestui curs a fost dezvoltată pe baza a peste 10 ani de experiență în Marketing Online și este relevantă atât pentru companii care se adresează clienților finali (B2C), cât și pentru cele care vând altor afaceri (B2B).

73 de lecții video

În modul MAGNET înveți cum să faci reclame online în mod profesionist și cum să folosești rețelele sociale (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter, Slideshare) pentru fidelizarea clienților.

59 de lecții video

În modul DEVELOPMENT înveți cum să construiești o prezență online profesionistă, cum să analizezi concurența, cum să construiești un website, cum să-l optimizezi pentru rezultatele la căutări și pentru mai multe vânzări, cum să comunici pe blog și prin newslettere.

31 de lecții video

În modulul STRATEGY înveți cum să integrezi Marketingul Online în business, cum să planifici ca un profesionist, cum să implementezi strategii performante, cum să dezvolți o echipă și să lucrezi cu colaborări.

Avantaje față de alte cursuri

Ai acces nelimitat la platformă și primești actualizări gratuite la lecții atunci când se schimbă ceva în online.

Este un curs complet de la A la Z pe care îl poți accesa oricând și de oriunde. Înveți în ritmul tău.

Primești răspunsuri din partea trainerului și a altor cursanți ca tine.

garantie

Dacă nu înveți nimic nou, timp de 6 luni poți să ceri oricând banii înapoi.

La înscriere primești Agenda (fizică) de Marketing Online. Aceasta te ajută să-ți planifici, să-ți organizezi și să-ți îmbunătățești comunicarea online zilnic, săptămânal și lunar pentru un an de zile.

Investiția ta: 2.799 lei +TVA
(sau 559 lei +TVA pe lună)

button ma inscriu

Online Mastery este bazat pe experiența practică a lui Călin cu companii precum:

Părerile participanților la cursurile și
trainingurile lui Călin Biriș

Călin este un profesionist din new wave și apreciez să lucrăm împreună, atât din perspectiva orientării către rezultate, cât și pentru modul structurat, deschis și inovativ în abordarea proiectelor. Acoperim împreună atât proiecte online, cât și offline, de la nivel tactic până la proiecte core, motiv pentru care îl recomand cu entuziasm pe Călin.

Sergiu MirceaDirector, Marketing și Produse/Segmente Retail, Banca Transilvania

Recomand participarea la acest curs atât pentru cei care vor să înceapă o carieră în marketingul online, dar și pentru antreprenori, pentru a știi ce să ceară și ce să urmarească în departamentul lor de marketing online.

Augustini GabrielGeneral Manager, AV Media

O experiență extrem de plăcuta și bogată, interacțiune cu oameni frumoși și valoroși. Un curs intens, bine documentat, excelent structurat, care mi-a depășit așteptările. Un câștig, pentru mine și implicit pentru compania la care lucrez.

Gabriela MărgineanMarketing & PR Specialist, Autoworld

Călin Biriș, tocmai s-a finalizat campania Facebook pe care am creat-o imediat după cursul tău și rezultatele sunt foarte bune. Am avut 12 clienți noi care ne-au contactat și vizitat. Un client s-a decis să cumpere. Concluzie: dacă am investit 20 de euro pentru o vânzare de 70.000 de euro, eu zic că merită :). Mulțumesc!

Raluca MarchișMarketing, Citadela Residence

Workshopul a fost exact ce aveam nevoie. Structura, informația primită și exemplele practice foarte bine alese, dublate de experiența trainerului m-au ajutat să-mi setez ‘negru pe alb’ un plan de marketing online pentru afacerea mea. În urma participării la workshop am rămas cu o viziune nouă și completă asupra mediului online, dar și cu idei noi de business.

Mija NeluAntreprenor

Participarea la eveniment a fost un “refresh” al tuturor cunoștințelor de marketing online pe care le-am acumulat în ultimii ani. Am apreciat structura clară a informațiilor, recomandările pe care le-am primit pe baza experienței lui Călin si a faptului că am obținut un ghid practic al procesului de marketing.

Dania SăvulescuMarketing Manager, tiparo.ro

Am simțit că întradevăr vrei să oferi valoare. M-a ajutat în sensul că acum sunt mult mai încrezător în ceea ce pot face pentru că am o structură și o idee despre cât ar trebui să dureze un proiect/campanie online. Oamenii pasionați de marketing vor găsi o hartă cu care se pot ghida în această minunată lume a marketing-ului online.

Ionut GâlbăuAntreprenor

Cursul este un must pentru oricine dorește să își facă o idee despre ce înseamnă online-ul și marketingul online. Personal, am savurat fiecare moment în sala de curs.

Boian RaimondaDirector Executiv, Alianța Română de Prevenție a Suicidului

A fost un workshop intensiv, plin de informații noi, organizate într-o formă de prezentare foarte atractivă și inteligent realizată în care organizatorii au creat o atmosferă foarte placută, deschisă, relaxantă și bazată pe interacțiunea dintre trainer și cursanți. Personal am rămas cu dorinta de a afla cât mai multe din acest domeniu despre care multe persoane consideră că “sunt experte” și defapt nu sunt. După discuțiile și exercițiile de la workshop îmi doresc să cercetez mai mult și să aplic toate aceste cunoștințe.

Alina CostraselProject Manager, Axiologic Saas

Cursul a fost intensiv și educațional. Deși am avut reticiențe în prima fază în a participa, s-a dovedit o experiența bună și placută, dar mai ales educativă. M-a ajutat mult deoarece cunoștiințele pe care le aveam înainte erau învechite și acest curs s-a dovedit a fi un upgrade de “soft” la cea ce știam înainte. Noile informații primite au fost și sunt mai mult decât benefice pentru activitatea mea viitoare în marketingul online. Recomand!

Albert FazakasMarketing Manager, Atumag

Noutate, experiență, schimbare în atitudine. M-am simțit captat, îl recomand tuturor celor care simt nevoia unei îmbunătățiri în activitate, celor care urmăresc performanțe calculate nu aleatorii.

Aurelian DascălRegional Sales Manager, Seko Spa

Despre Călin Biriș, trainer și fondator Online Mastery

Călin este unul dintre cei mai cunoscuți experți și traineri de Marketing Online din România. În trecut a fost director de marketing pentru două dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În 2012 a lansat primul workshop de Marketing Online de la A la Z din România, iar în prezent este Senior Partner în agenția de marketing Loopaa Marcom, unde gestionează proiecte de comunicare online pentru clienții agenției.

În cei peste 10 ani de experiență a ajutat peste 80 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 175 de workshopuri și prezentări, la care au participat mai mult de 13.000 de tineri profesioniști și antreprenori.

În timpul liber se implică ca alumni voluntar și în organizații precum AIESEC și IAA YP Cluj, organizații în care a fost Team Leader, respectiv Președinte.

Calin Biris poza pentru site
13000
Peste 13.000 de participanți la prezentările și trainingurile lui Călin
1000
Peste 1.000 de antreprenori și specialiști pregătiți prin platforma Online Mastery
250
Peste 250 de articole de business și marketing scrise pe blogul personal CalinBiris.ro
80
Peste 80 de companii pe care le-a ajutat cu acțiuni de marketing online prin intermediul agenției Loopaa Marcom

Profită de oportunitatea de a învăța din experiența lui Călin. Încrie-te în Online Mastery și implementează acțiuni de Marketing Online de la A la Z ca un profesionist!

button ma inscriu