Webinar gratuit

În mintea antreprenorilor de succes

21 Mai de la 17:00 la 18:30

Prezentatori:
Andreea Roșca (scriitor, antreprenor și un explorator curios al lumii antreprenoriale)
Călin Biriș (fondator Online Mastery)

Timp rămas până la webinar

Despre webinar

Andreea Roșca a intervievat unii dintre cei mai puternici și cei mai populari oameni de afaceri din România, care au obținut succes în afacerile lor devenind lideri de piață. De data aceasta, Andreea este cea intervievată. În cadrul webinarului, ne va spune ce a descoperit despre gândirea antreprenorială și ce presupune obținerea succesului în România.

De asemenea, Călin Biriș va vorbi despre cum contribuie Marketingul Online la dezvoltarea afacerilor și ce înseamnă o comunicare profesionistă în online.

Ce afli dacă participi la acest webinar

  • Cum gândesc antreprenorii români de succes;
  • Care sunt cele 12 principii de mindset antreprenorial;
  • Mituri și adevăruri despre antreprenorii români;
  • Fricile antreprenorilor la început;
  • Importanța partenerilor și cum îi găsești;
  • Întrebări și răspunsuri despre antreprenoriat.

Despre Andreea Roșca

Andreea este scriitor, antreprenor și un explorator curios al lumii antreprenoriale. După o carieră de aproape două decenii în media de business, a decis să aleagă un drum pe cont propriu. Este fondator al „The Vast&The Curious”, un proiect de interviuri care explorează strategia, principiile, deciziile și cultura internă din companiile construite de antreprenori români. Este co-autor al cărții „Cei care schimbă jocul”, prima și singura carte despre gândirea și deciziile antreprenorilor români care au construit companii remarcabile.

Organizeză programul “Effectuation Way”, un program intensiv de deprindere a principiilor de gândire antreprenorială. Scrie despre toate acestea pe www.andreearosca.ro. Andreea este, de asemenea, co-fondator al Fundației Romanian Business Leaders.

Despre Călin Biriș

Călin Biriș este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online.

În cei peste 10 ani de experiență a ajutat peste 80 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 175 de workshopuri și prezentări, la care au participat mai mult de 13.000 de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În trecut a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul Românesc: Trilulilu și Zonga. De asemenea, a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniși în marcom IAA YP Cluj.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. Mai multe detalii despre Călin puteți afla pe www.calinbiris.ro.

Înscrie-te acum și te anunțăm când începem webinar-ul