Webinar gratuit

Ingredientele unui magazin online de succes

15 Martie de la 14:00 la 16:00

Prezentatori:
Călin Biriș (fondator Online Mastery)
Doina Vîlceanu (Chief Marketing Officer la ContentSpeed)

Timp rămas până la webinar

Ce afli dacă participi la acest webinar

  • Cum arată piața de comerț online din România;
  • Ce profituri poți obține în funcție de anumite domenii de comerț online;
  • Cum să-ți dezvolți marketingul magazinului tău online.

Ce ingrediente vom presăra în discuțiile noastre

  • Strategiile de business pe care le poți aborda;
  • Bugetele de care ai nevoie pentru pornirea și gestionarea unui magazin online;
  • Partenerii și furnizorii de care ai nevoie;
  • Design-ul și funcționalitățile magazinelor online;
  • Canale de promovare pe care să folosești.

Trainer – Călin Biriș

Călin este unul dintre cei mai apreciați experți în Marketing Online din România, cu o experiență de peste 10 ani în marketing și business online. La prezentările, cursurile și workshop-urile sale au participat peste 13.000 de antreprenori și profesioniști.

În trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online românești: Trilulilu și Zonga. În 2012 a creat primul workshop intensiv de Marketing Online de la A la Z, care oferea imaginea de ansamblu și toate instrumentele de care au nevoie antreprenorii și specialiștii de Marketing Online pentru o prezentă pe internet profesionistă. În 2014 s-a alăturat agentiei Loopaa Marcom în calitate de Senior Partener și Digital Director unde aplică zi de zi lucrurile pe care le predă în traininguri.

Trainer – Doina Vîlceanu

Cu o experiență de peste 17 ani în eCommerce și Marketing Online, Doina este Chief Marketing Officer la ContentSpeed. Înființată acum peste 15 ani, compania a devenit lider de piață în soluții pentru magazine online.  Platforma de eCommerce ContentSpeed a fost aleasă de branduri ca Sephora, Diverta, Auchan, Chicco, ProfiHairShop, Maxy Toys, Coccodrillo, Elbi Electric și alte peste 650 de magazine online B2C și B2B.

Doina este implicată în creșterea pieței de eCommerce autohton fiind speaker la evenimente de profil, susținând workshop-uri, Membru al juriului GPeC și oferind consultanță pentru digitalizarea afacerilor. Este pasionată de growth hacking și soluții omni-channel.

Înscrie-te acum și te anunțăm când începem webinar-ul