0 620 12 127


WORKSHOP DE MARKETING ONLINE

CLIENTII TAI SUNT ONLINE.
FII SI TU ACOLO!


23-24 Februarie, 2018, Chisinau, Hotel Regency
9:00 – 18:30 (8h/zi)

 

Timp ramas pana la workshop

CINE TREBUIE SA PARTICIPE

Antreprenorii si Managerii de companii

Directorii si Managerii de Marketing si Vanzari

Specialist Marketing

Specialistii si agentii de Marketing si comunicare

Incepatorii din domeniul Marketing-ului

PARERILE PARTICIPANTILOR

Cursul a fost intensiv si educational. Desi am avut reticiente in prima faza in a participa, s-a dovedit o experienta buna si placuta, dar mai ales educativa. M-a ajutat mult deoarece cunostiintele pe care le aveam inainte erau invechite si acest curs s-a dovedit a fi un upgrade de “soft” la cea ce stiam inainte. Noile informatii primite au fost si sunt mai mult decat benefice pentru activitatea mea viitoare in marketingul online. Recomand!

Albert FazakasMarketing Manager, Atumag

Cursul este un must pentru oricine doreste sa isi faca o idee despre ce inseamna online-ul si marketingul online. Personal, am savurat fiecare moment in sala de curs.

Boian RaimondaDirector Executiv, Alianta Romana de Preventie a Suicidului

Calin este un profesionist din new wave si apreciez sa lucram impreuna, atat din perspectiva orientarii catre rezultate, cat si pentru modul structurat, deschis si inovativ in abordarea proiectelor. Acoperim impreuna atat proiecte online, cat si offline, de la nivel tactic pana la proiecte core, motiv pentru care il recomand cu entuziasm pe Calin.

Sergiu MirceaDirector, Marketing si Produse/Segmente Retail, Banca Transilvania

Participarea la eveniment a fost un “refresh” al tuturor cunostintelor de marketing online pe care le-am acumulat in ultimii ani. Am apreciat structura clara a informatiilor, recomandarile pe care le-am primit pe baza experientei lui Calin si a faptului ca am obtinut un ghid practic al procesului de marketing.

Dania SavulescuMarketing Manager, tiparo.ro

O experienta extrem de placuta si bogata, interactiune cu oameni frumosi si valorosi. Un curs intens, bine documentat, excelent structurat, care mi-a depasit asteptarile. Un castig, pentru mine si implicit pentru compania la care lucrez.

Gabriela MargineanMarketing & PR Specialist, Autoworld

Workshopul a fost exact ce aveam nevoie. Structura, informatia primita si exemplele practice foarte bine alese, dublate de experienta trainerului m-au ajutat sa-mi setez ‘negru pe alb’ un plan de marketing online pentru afacerea mea. In urma participarii la workshop am ramas cu o viziune noua si completa asupra mediului online, dar si cu idei noi de business.

Mija NeluAntreprenor

Calin Biris, tocmai s-a finalizat campania Facebook pe care am creat-o imediat dupa cursul tau si rezultatele sunt foarte bune. Rezultatele postarii: Spotul a ajuns la 21 314 persoane in News Feed; a fost vizualizat de 12 198 persoane (35% femei, 65% barbati); Cost/vizualizare 0.0016$; 30% din vizualizari realizate pe desktop si 70% pe mobil; Am avut 12 clienti noi care ne-au contactat si vizitat. Un client s-a decis sa cumpere. Concluzie: daca am investit 20 de euro pentru o vanzare de 70.000 de euro, eu zic ca merita:). Multumesc!

Raluca MarchisMarketing, Citadela Residence

Eu m-am simtit excelent, obosit spre finalul zilelor din cauza cantitatii de informatie foarte mare procesata. Cine vrea sa isi dezvolte abilitati in marketing clar trebuie sa participe.

Palacean AurelAntreprenor

Recomand participarea la acest curs atat pentru cei care vor sa inceapa o cariera in marketingul online, dar si pentru antreprenori, pentru a stii ce sa ceara si ce sa urmareasca in departamentul lor de marketing online.

Augustini GabrielGeneral Manager, AV Media

Noutate, experienta, schimbare in atitudine. M-am simtit captat, il recomand tuturor celor care simt nevoia unei imbunatatiri in activitate, celor care urmaresc performante calculate nu aleatorii.

Aurelian DascalRegional Sales Manager, Seko Spa

Ma simt foarte inspirata dupa participarea la acest eveniment. A fost un curs plin de energie care mi-a dat multe idei pentru a promova compania in care activez.
Recomand tuturor celor care vor sa invete si sa se ditreze invatand marketing online!
Multumesc Calin pentru toate tips-urile si suportul oferit!

Adina CraciunMarketing Specialist, Salus Controls

Au fost prezentate foarte multe informatii de calitate, multe dintre ele necunoscute/neutilizate in practica personala pana atunci. Recomand celor care vor o cariera in marketing digital. Reprezinta un suport incipient de mare ajutor.

Horatiu GutaMerchandising Coordinator, Euro Narcis

A fost minunat sa vad marketingul online etapizat si ierarhizat. In marea de informatii, am avut o harta si o busola. Lucrurile au fost prezentate la momentul potrivit, scoase din sertarele potrivite. Felicitari atat pentru organizare, cat si pentru continut!

Pascuta DacianCopywriter, Business Mastery

Un workshop util, in care dobandesti informatii noi si complementarea marketingului cu sfera online, care nu se regaseste prea mult in curricula universitara de specialitate. Recomand cu mare caldura acest workshop!

Raluca GheorghesBusiness Developer at Altom Consulting

Pentru cei care au un nivel începător de cunostințe de mk online este ca și o îndrumare de unde să pornești. Un To Do List, care este strict necesar pentru a începe o activitate bine planificată. După acest workshop, știi de unde să începi, ce ai de făcut, aproximezi timpul de implementare și ce e cel mai important, înveți să-ți estimezi costurile + să-ți analizezi rezultatele.

Spinu MarinaSpecialist Marketing,Vitacom Electronics

Workshop-ul “Online – Negru pe alb” m-a făcut să înteleg, în adevăratul sens al cuvântului, care sunt pașii în a practica un marketing online cât mai eficient. M-a ajutat să înțeleg faptul că știam foarte puține lucruri. A fost exact ce aveam nevoie!
Atmosfera a fost una destinsă, ne-am simțit bine cu toții.
Recomand acest workshop tuturor celor interesați de mediul online și, nu în ultimul rând, felicitări pentru profesionalismul de care ai dat dovadă.

Chirilă Anca ElenaTraffic Manager, Trilulilu

Am simțit că pot fi deschisă cu trainerul, colegii, să pun întrebări suplimentare, să întreb despre alte business-uri. Ar trebui să participe și alții întocmai pentru clarificarea atâtor informații care “ne pică” de pe internet din diverse surse. Mă gândesc că ar fi indicat ca acest curs să fie disponibil și în facultăți, în special aproape de finalizarea completă a studiilor deoarece pune punctul pe “i” mult mai bine decât sistemul de învățământ.

Adriana VieriuPR & Marketing, Iulius Management Center

M-am simțit excelent, m-a ajutat să înteleg faptul că știam foarte puține lucruri. Mă va ajut enorm în proiectele online pe care vreau să le demarez. Fie ca sunt web developeri , webdesigneri sau proprietari de afaceri este essențial să știe cât de important și util este marketing-ul online pentru business.

Cotirgășanu MihaiProject Manager, WPD România

În doar 2 zile (intense!) Călin a reușit să ne prezinte o varietate fascinantă dar structurată de idei, canale, tehnici, abordări noi și de actualitate în online. Multitudinea informațiilor primite și posibilitățile pe care le intuiesc acum că sunt la îndemana mea în marketingul online îmi dau aripi profesionale. M-am molipsit de acest workshop cu un enutuziasm care e de bun augur! Am venit la workshop dornică de informare și am primit exact ce aveam nevoie: noutăți, resurse, structură, clarificări, contacte, instrumente practice! Mulțumesc Călin, pentru deschiderea ușilor! Abia aștept să pașesc dincolo! A fost un curs excelent, îl recomand cu drag!

Iudean NicoletaMarketing Manager, EVOcomputers.ro
OML editii

Pregateste-te pentru 2 zile intensive in care vei trece de la A la Z prin pasii unui plan de marketing online si vei  invata cum sa pui in practica actiunile de marketing folosind cele mai eficiente instrumente digitale

Ziua 1: 23 FEBRUARIE


WORKSHOP DE PLANIFICARE SI STRATEGIE (CU EXERCITII)

ESTI ANTREPRENOR, DIRECTOR SAU MANAGER DE MARKETING SI VANZARI?

Participarea la acest workshop te va ajuta:

 • Sa intelegi domeniul
 • Sa stii ce sa delegi si cum sa urmaresti rezultatele
 • La finalul workshop-ului vei avea un plan concret de campanii pentru 2018 pe care sa stii sa-l implementezi intr-un mod profesionist impreuna cu echipa ta sau cu colaboratorii

CE INVETI:

 • Cum influenteaza Marketingului Online afacerea ta
 • Care este procesul de Marketing si Marketing Online
 • Cum dezvolti planul de Marketing Online al afacerii tale
 • Cum sa faci analiza de business si Marketing Online  a afacerii tale
 • Cum sa stabilesti obiectivele de vanzari si notorietate online
 • Cum sa aplici principalele strategii de Marketing Online
 • Cum te ajuta instrumentele de Marketing Online
 • Iti dezvolti planul de campanii pentru 2018
 • Cum sa stabilesti bugetele de Marketing Online pentru campaniile de publicitate
 • Realizezi o campanie de Marketing Online de la A la Z
 • Cum stabilesti bugetele de Marketing Online pentru o campanie completa
 • Ce trebuie sa faci zi de zi pentru a castiga mai multi clienti
 • Cele mai importante rapoarte  pentru imbunatatirea comunicarii online
 • Cum sa gestionezi echipa de Marketing & Colaboratori
 • Care sunt ultimele tendinte in marketing online

Ziua 2: 24 FEBRUARIE


WORKSHOP DE PROMOVARE ONLINE (CU EXEMPLE PRACTICE)

ESTI SPECIALIST SAU AGENT DE MARKETING SI COMUNICARE?

Participarea la acest workshop te va ajuta sa afli:

 • Cum sa planifici si sa implementezi cele mai eficiente tactici de Marketing Online
 • La finalul acestuia, vei stii cum se face promovare online ca un profesionist pe principalele platforme online de comunicare

CE INVETI:

 • Cum construiesti si folosesti un website
 • Cum masori rezultatele in Google Analytics
 • Cum atragi si loializezi clienti folosind blogul
 • Cum optimizezi website-ul si blogul pentru a fi primul in rezultatele la cautari in Google
 • Cum faci campanii de e-mail Marketing
 • Cum faci Publicitate Online ca un profesionist
 • Cum comunici eficient pe Social Media
 • Cum creezi continut creativ si de impact
 • Cum iti planifici Calendarul de Marketing Online de la A la Z
 • Cum sa masori impactul actiunilor tale pentru imbunatatirea rezultatelor
 • Care sunt ultimele tendinte in marketing online

INVESTITIE

Ziua 1

euro 129

pe ziWorkshop de planificare si strategie dedicat Antreprenorilor si Managerilor

Ziua 2

euro 129

pe ziWorkshop pentru Agenti si Specialisti de marketing si comunicare

Ziua 1+Ziua 2CEA MAI BUNA OFERTA

euro 199

ambele zileWorkshop de marketing online de la A la Z pentru Antreprenori, Directori, Manageri, Agentii si Specialisti de Marketing si Vanzari.

Garantie


Daca nu vei afla nimic nou sau util in acest workshop vei primi toti banii inapoi. Vrem sa ne asiguram ca fiecare participant va fi multumit, iar daca din vreun motiv acest workshop nu ofera ceea ce a promis, trebuie doar sa ne oferi un argument si iti vom da banii inapoi.

TRAINER
– Calin Biris-

10
Peste 10 ani de experinta in Marketing Online si Business
1000
Peste 1000 ore de traininguri, prezentari si conferinte (pregatire si sustinere)
200
Peste 200 de antreprenori si specialisti pregatiti in trainingurile Online Negru pe Alb
20
Peste 20 de companii cu care lucrez activ in agentia Loopa Marcom

Calin este unul dintre cei mai cunoscuti experti in Marketing Online din Romania, cu o experienta de peste 10 ani in marketing si business. In trecut a lucrat ca Director de Marketing pentru 2 dintre cele mai mari platforme online romanesti: Trilulilu si Zonga.

Cand am inceput sa fac marketing online, nu existau cursuri sau foarte multe informatii pe internet. Pentru ca mi-am dorit sa pot sa ajut afacerile din Romania si marketerii sa fie mai performanti in online, in 2012 am creat un workshop complex, de la A la Z, care oferea imaginea de ansamblu si toate instrumentele de care aveau nevoie specialistii de Marketing Online si antreprenorii.

Pentru a ajuta si mai multe companii, m-am alaturat agentiei Loopaa Marcom in calitate de Business Partener si Digital Director unde aplic zi de zi lucrurile pe care le predau in traininguri.

Pasul urmator a fost sa creez programul Online Mastery prin care sa fiu alaturi si de tine, pentru a te ajuta sa castigi noi clienti folosind integrat instrumentele de online.

Am lucrat cu zeci de companii, iar toata experienta am sintetizat-o in aceste 2 programe (offline si online) care-ti vor salva poate sute sau mii de ore si bani pierduti.

Training-urile oferite de Calin sunt bazate pe cunostinte pe care le-a dezvoltat lucrand cu:

Expert in Marketing Online, cu peste 10 ani de experienta

Partener si Digital Director al Agentiei Loopaa Marcom
www.loopaa.ro

Fondator al programului Online Mastery – cel mai complex program online despre Marketing Online
www.OnlineMastery.ro

Autor si blogger de business: www.CalinBiris.ro

Tanar cu performante recunoscute. Anul trecut, revista Forbes l-a clasat in TOP30 de tineri din Romania, sub 30 de ani.

Presedinte timp de 4 ani de zile al asociatiei internationale de tineri profestionisti in Marketing si Comunicare IAA YP Cluj.

Autorul singurei Agende din Romania dedicata Marketingului Online.
www.AgendaDeMarketingOnline.ro

Trainer si speaker implicat

De 8 ani tine prezentari si training-uri de marketing online si ajuta afacerile sa fie mai competitive in online

Moderator

Business Days, TeCOMM, IAA YP, Marketing 4 IT

Marketing4IT 2017, Cluj-Napoca

Marketing4IT 2016, Cluj-Napoca

TeCOMM 2016, Bucuresti

TeCOMM 2015, Cluj-Napoca

Marketing Tribe 2014, Cluj-Napoca

Civic Vox 2014, Cluj-Napoca

Civic Vox 2013, Cluj Napoca

Coach

Coach in cadrul 3 Day Startup, Startup Weekend Tg-Mureș si Iasi 2015

coach startup weekend

Start-up Weekend, Iasi

coach startup weekend mures

Start-up Weekend, Targu Mures

startup weekend iasi

3 Day Start-up, Cluj

Ne vedem pe facebook!

Contact

Olga Corlateanu

0620 12 127
contact@bizz.md